Tanya Rosvold
1000'reps bein-økt og hjemmetrening

 • 20.05.2017, 10:49

Hei og god lørdag alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg godt planta i sofaen og er hoven i halve ansiktet. Fjernet nemlig en betent visdomstann på torsdag, og har derfor hovnet opp noe kraftig. Skal derfor prøve meg på en aldri så liten hjemmeøkt i dag da jeg helst ikke vil være ute blant folk, haha. 

Uansett, jeg har tenkt å kjøre "vanlige" treningsøkter i en måned nå istede for fullkropps. Har jo kjørt fullkropps økter siden oktober 2015 og tenkte kroppen hadde godt av litt forandring. Deler derfor en bein-økt hvor man kjører 1000 repitisjoner. Er den tung? Ja. Er det melkesyre? Veldig! Anbefaler jeg den videre? Helt klart! Det er en super økt, du får testet viljestyrken til de grader, og det liker jeg. 

Økten har jeg lånt av Lisa Mari @lisam4rii på instagram, here we go:

Beinpress 3x50 reps
Knebøy i kabel 3x50 reps
Leg extensions 3x50 reps
Lårcurl 3x50 reps
Strakmark 3x50 reps

Utfall 3x50 reps
Glutebridge eller kick-backs 2x50 reps


Du får en helt syk pump og ikke minst mestringsfølelse etter denne økta, anbefales på det sterkeste! 

Fikk heldigvis lurt inn en skulderøkt før tanna ble fjernet, men det ble treningsfri på meg i går. I dag skal jeg som sagt prøve meg på en liten hjemmeøkt.
Og øvelsene jeg har tenkt å kjøre ser slik ut;

Knebøy/goblet m.strikk
Bulgarske utfall
Kick-backs m.strikk
Fire hydrant m.strikk
Step ups
Utfall til siden m.strikk
Armhevinger
Dips

 


 • Publisert i Trening
 • 11.01.2017

  • 11.01.2017, 20:41

  God kveld!

  I skrivende stund sitter jeg godt plantet i senga og prøver å skrive ferdig dette innlegget og få det publisert før pc-en går tom for strøm. 
  Tenkte å fortelle dere om gårsdagens økt, hvor jeg ironisk nok tok en ny pers i hip thrust. Med ironisk mener jeg når jeg skrev på forrige innlegg at man ikke kunne ta ny pers på hver økt, og likevel perset jeg i går. Det var riktig nok ikke en stor økning, men økning er økning!

  Gårsdagens økt: 

  Bulgarske utfall x3
  Ettbens rumenske markløft x5

  Omvendt hacksquat x3
  Lat pulldown i maskin, en og en hånd x4
  Hip thrust x4  Den forrige persen var på 150kg, og i går klarte jeg 160kg! Det sier jeg meg veldig fornøyd med, og det er allerede lagt planer om å øke vektene neste runde. Gleder meg veldig. 

  Nå rekker jeg ikke å skrive så mye mer, men håper dere har hatt en kjempefin dag og får en fortsatt fin kveld. Så skrives vi mer i morgen!


 • Publisert i Trening
 • Ukens første og gruppetime

  • 09.01.2017, 21:33

  God kveld alle sammen! 

  Da er ukens første økt gjennomført, og jeg sitter mett og fornøyd i sofaen etter en veldig fin dag. Ble ingen pers på meg i dag, men økten ble veldig god uansett, og man kan ikke ta pers på hver eneste økt. Jeg klarer ikke det hvertfall, haha. Treningskompisen min derimot, han perset med 140kg i sumo i dag! Veldig moro å se utviklingen hans fra vi startet å trene sammen i slutten av august til nå, han har blitt sterk! Og jenter, han er singel.

  Øvelsene vi kjørte;

  Sumo markløft x5
  Cable cross x3
  Chins x4
  Liggende lårcurl x3
  Sittende tåhev x3-4
   

  Etter økten var det bare å kaste i seg en eske med rosiner før det var klart for ukens gruppetime/saltime. Timen heter "mage, rumpe og lår" og om du er i Stjørdal eller Hell på en mandag er det bare å slenge seg med! Timen starter kl 18 og varer til 18:45. Kjørte på med mange gode øvelser, og vi var en relativt sliten, men fornøyd gjeng etter timen. Fikk tatt et bilde av den supre gjengen som var med på timen i dag også, ikke verst!


  En blidere gjeng enn dette skal man lete lenge etter, og det er så moro å ha de med på timen!

  Håper dere har fått en like bra start på uken som det jeg har, om ikke så kommer det en ny dag i morgen :-) 
  Vi skrives mer i morgen, nå skal jeg snart stikke å plukke opp venninna mi på jobb.

   

   


 • Publisert i Trening
 • Nesten ren skulder`økt

  • 09.01.2017, 09:20

  God morgen! Lenge siden jeg har vært våken så tidlig kjenner jeg, men prøver å få litt bedre døgnrytme igjen etter julen (vært oppe siden kl 7 faktisk). 

  I går ble det nesten en ren skulder`økt, men lurte med en øvelse på lår/rumpe som en finisher for økta, og det kjennes veldig godt i dag for å si det sånn.


   

  Øvelsene vi kjørte;

  Isolasjonsøvelser x2
  Militærpress fra sikring x4
  Sidehev i kabel x3
  Sittende skulderpress m.dropsett på hvert sett x3
  Foroverbøyd sidehev på benk (for bakside skuldre) x3
  Sidehev "lent til siden" om dere skjønner x3
  Sidehev m.dropsett på hvert sett x3-4
  Bakoverutfall i smith x4

  Nå er det en god stund siden jeg har kjørt så mange øvelser på skuldre på en dag, og det var så godt! Masse pump, melkesyre og alt som hører med. Økta ble veldig god, og jeg gleder meg allerede til neste økt på skuldre!

  Men nå skal jeg stikke å plukke opp ei veninne, så vi skrives senere :-) Dagens økt kommer i kveld. Ha en fin mandag videre.


 • Publisert i Trening
 • Godt Nyttår!

  • 07.01.2017, 22:13

  Litt på etterskudd kanskje, menmen. Godt nyttår folkens! 

  Mye som har skjedd den siste tiden, så måtte legge bloggen litt til side en stund. Men nå er jeg tilbake igjen og godt er det (for meg hvertfall, haha).

  Siden sist så har jeg jobbet en god del, trent, vært med gode venner, feiret jul på hytta med familien og faktisk vært ute på nyttårsaften. Sistnevnte var ny for meg, har alltid tilbragt denne dagen hjemme med familien, men i år følte jeg for å dra ut (altså, privatfest, ikke ut på byen). Noe som ble veldig gøy. 

  Ellers, på treningsfronten har jeg begynt å blitt sterkere igjen. Samme uken som julaften klarte jeg min første chins (bredt grep) uten strikk! Nå klarer jeg 9 uten strikk, tro om jeg hoppet av glede når det endelig (!!) løsnet for meg også. Tok sin tid si. Så har jeg klart 150kg i hip thrust, vært støkk på 120kg en stund nå, så godt at det også endelig løsnet. Ting ser virkelig bra ut på treningsfronten for tiden, og det liker jeg! Kan kanskje ha noe med all den ekstra maten? 

  Det kommer et ordentlig treningsinnlegg i morgen. Skal kjøre på med skuldre ++, og jeg skal selvfølgelig få tatt bilder. I dag ble det bein/rumpe, rygg, triceps, biceps og mage. Ikke verst på en og samme økt det altså. Og det tok rundt 1,5 time, noe som er en normal tid å bruke for meg når jeg trener med treningskompisen min. 

  Slenger med noen bilder;
  Ha en fin lørdag videre :-)


 • Publisert i Trening
 • Dagens + pers

  • 15.11.2016, 19:47

  Heisann!

  Da var ukas andre økt i boks, så nå ligger jeg i sofaen med verdens beste samvittighet. Ble litt bein, litt rygg og .... triceps! Gud så deilig det er å få trent litt armer igjen, har ikke ord. Klarte faktisk å perse i bakoverutfall i smith i dag også, etter litt om og men. Trente samtidig som to gode kompiser av meg som hele tiden så "nå må du legge på 10kg til" hele tiden, så da endte jeg opp med 84kg. Det er 20kg mer enn det jeg trener med til vanlig. Er nok ikke så flink til å presse meg selv på trening som jeg tidligere har trodd for å si det sånn. Det var grisetungt, men jeg klarte 4 reps.


  60kg på stanga, og stanga veier ca 24kg siden det er motstand på den.
   

  Økta så forresten slik ut;

  Bakoverutfall i smith
  Leg extensions
  Triceps pushdown smalt i supersett med vanlige
  Triceps pushdown med stang i supersett med triceps pushdown smal stang (?)
  Sittende roing vanlig grep
  Knebøy

  Skal ærlig si at det å avslutte med knebøy var tungt, bruker så og si alltid å starte med den øvelsen, så det ble 4 seige sett. Men det ble gjennomført!
  Frøkna prøvde å flexe triceps, men det var visst enklere sagt enn gjort. Skal ha for forsøket da, haha.

  Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og spise mat har jeg tenkt, og kanskje se litt serie. Vi får se. Håper dere får en fin kveld videre :-)

  Flere som har trent i dag? Isåfall, hva har du trent?
   

   


 • Publisert i Trening
 • Kickstart

  • 15.11.2016, 09:51

  God tirsdag da dere!

  I går fikk jeg kickstartet uken med en veldig god økt, og jeg perset i hipthrust! Ikke en ille start på uka det altså.

  Fikk forresten til 6 økter forrige uke, og det sier jeg meg veldig fornøyd med. Skal prøve meg på 6 økter denne uken også, så får vi se hvordan det går.

  Uansett, over til gårsdagens meget gode økt, jeg kjørte følgende øvelser;

  Bulgarske utfall
  Ettbens rumenske markløft
  Step ups på høy kasse med stang
  Enarms lat pulldown i maskin
  En annen maskin for latsen som jeg ikke husker hva heter
  Hipthrust

  Har egentlig en øvelse på biceps og en på triceps denne økta, men velger å legge til noen øvelser på triceps i dag og noen øvelser på biceps i morgen istede, så får jeg inn litt mer armer på programmet.  Etter trening hadde jeg gruppetimen min med masse herlige folk, veldig moro! Deretter bar det på butikken før jeg dro hjem for å dusje og slappe av. Så slo denne frøkna på stortromma og lagde speltlompe-pizza til middag/kveldsmat. Har nemlig vært litt lat på kjøkkenet i det siste, så det har gått mye i ris og kylling, fruktmusli og melk, gainer og brødskiver med pålegg/stekt egg. Gjett om det smakte godt da!


  Her har jeg smurt ketchup på lompene, stekt kylling og kalkunkjøttdeig krydret med grillkrydder, og toppet med ost. Så godt!

  Så en film mens jeg spiste, og deretter bar det rett i seng. Veldig fin dag med andre ord! Håper dere også fikk en fin start på uken, også ønsker jeg dere en kjempefin tirsdag videre :-) Kommer et innlegg om dagens økt i kveld, så vi skrives senere.
   

   


 • Publisert i Trening
 • Lørdagsøkta

  • 12.11.2016, 17:59

  God lørdag folkens! Hatt en fin dag så langt? Det har hvertfall jeg.

  Sov litt lengre enn normalt i dag, noe som var veldig godt, før jeg spiste frokost og stakk på trening etter litt avslapping.

  Trente med to kompiser, så det ble litt forskjellige øvelser. Men godt med litt variasjon også!

  Øvelsene vi kjørte:

  Sumo markløft

  Liggende lårcurl i supersett med benkpress

  Stående tåhev i supersett med sittende tåhev

  Chins m.strikk

  Isolasjonsøvelser for skuldre

  Sittende skulderpress i supersett med foroverbøyd sidehev

  Sittende/liggende sidehev, hodet mot skråbenk

  En skulderøvelse jeg ikke husker navnet på.

  Ser ut som en lang økt, men den blir ikke så lang når det ble en del supersett, vi var 3 stk som trente sammen, og vi brukte 1,5 time tror jeg. Det er akkurat passe synes jeg. Ikke for kort, ikke for lang :-)

  I skrivende stund sitter jeg i sofaen hjemme hos min kjære far og er stappmett på hjemmelaget pizza, kjempegodt! Om ikke lenge skal jeg fikse meg litt før jeg skal hente en god veninne av meg og stikke på Tusvik og Tønne show! Gleder meg veldig.

  Håper dere får en kjempefin lørdag videre, så skrives vi senere!:-)


 • Publisert i Trening
 • Light weight

  • 10.11.2016, 12:37

  Dette innlegget skulle plubliseres på tirsdag, rakk det dessverre ikke. Så dere får lese om tirsdagens økt nå, så kommer dagens økt i kveld!

  Heisann!

  Da var ukens andre treningsøkt i boks, herlig! Litt usikker på hvor mange treningsøkter det blir på meg denne uken med tanke på jobb, men ser for meg at jeg skal klare 5-6 økter hvertfall.

  Uansett, i dag ble det litt lettere vekter under økta (derfor overskriften "light weight") siden jeg og treningsbuddyen min har blitt forkjølt. Er visst noe som går for tiden, ikke rart med tanke på hvor kaldt det har blitt ute nå. Og når man er syk skal man ikke presse kroppen sin for mye, for da tar det nemlig lengre tid å bli frisk har jeg lært meg.

  Dagens;

  Bulgarske utfall
  Ettbens rumenske markløft
  Step ups på kasse, med stang
  Lat pulldown i maskin
  Bakoverutfall i smith


  Min faste treningspartner og private bloggfotograf, syntes han fortjente å komme på bloggen
   

  Skulle egentlig hatt med triceps og biceps på dagens økt, men jeg er fortsatt grisestøl i triceps etter søndagens økt, også kjørte vi på med biceps på gårsdagens økt. Men vi fikk en veldig god økt, og kjørte på med litt flere repitisjoner og lavere vekt. Fikk greit med pump for å si det sånn!

  Gjorde litt om på programmet og kjørte på med step ups på kasse istede for omvendt hack-squat, og bakoverutfall i smith istede for hipthrust siden begge knebøystativene va opptatt. Men økten ble super!

  Som tidligere skrevet var dette på tirsdag, i går hadde jeg to spinningtimer og to "styrke i sal" timer, så det ble gårsdagens treningsøkter. I dag er det klart for dag 4 på programmet, gleder meg veldig til det! Noe dere får lese om senere i kveld, vi skrives senere!


 • Publisert i Trening
 • 7/7

  • 07.11.2016, 14:47

  God mandag alle sammen!

  Ble som tidligere sagt litt stille her inne i helgen, og grunnen er at jeg har jobbet veldig mye. Hadde doble vakter på fredag og lørdag (jobbet til 03:30 natt til søndag), og hadde frokostvakt kl 9 i går morgest. Så hadde ikke så mye tid til bloggen dessverre. Men jeg fikk utrolig nok til 7 treningsøkter forrige uke, og det er ikke verst!

  Kjørte gjennom treningsprogrammet mitt, som ble 5 økter, så spinning og styrke i sal (gruppetime), også ble det en økt på skuldre og triceps med en kompis i går kveld. Klapp på skuldra til meg selv for økta i går når det fristet mer å legge seg kl 20.

  Øvelsene vi kjørte:

  Militærpress
  Supersett: sidehev og foroverbøyd sidehev
  Sittende sidehev, ansikt mot skråbenk
  Annen type sidehev
  (husker ikke hva den kalles akkurat nå)
  Triceps pushdown med tau
  Triceps pushdown med stang

  Ble en veldig god økt, og det var utrolig godt å endelig få til en ordentlig skulderøkt igjen.


  Militærpress med stanga bak, denne kjørte ikke jeg.

  Ellers så håper jeg dere har fått en fin start på uka og får en fortsatt super mandag! Selv så skal jeg trene om ikke så veldig lenge før jeg skal ha gruppetime :-) Vi skrives!
   


 • Publisert i Trening
 • Treningsprogram dag 4 + bilder fra gårsdagens

  • 03.11.2016, 12:44

  Her kommer treningsprogram dag 4;

  Saktereps bøy, 4 sek eksentriske
  Beinpress
  Bakoverutfall i smith
  Tåhev på bosuball
  Tbar row
  Sittende roing med bredt grep

   

  Det var altså siste rest av treningsprogrammet mitt, og som dere sikkert ser er det endel fokus på rumpe/lår, rygg og legger. Mens skuldre og armer har blitt nedprioritert. Det vises også på kroppen, noe jeg synes er litt kjedelig. Så derfor har jeg tenkt å legge inn en egen dag for skuldre og armer, eller kanskje dele opp og ta skuldre + mage en dag og armer en annen dag. Vi får se! Skuldrene skal jeg hvertfall starte å trene ordentlig igjen, har savnet det veldig i år.

  Ble til at jeg og en kompis kjørte nogenlunde denne økten i går, så i dag blir det en liten blanding av dag 3 og dag 4. Kjørte de 3 første øvelsene fra dag 4, men tok gående utfall istede for bakoverutfall i smith, også kjørte vi på med armer. Er lenge siden jeg har kjørt "så mye" armer på en dag, ble vell 5 øvelser til sammen om jeg husker rett. 3 på biceps og 2 på triceps, og jeg eeer så støl i triceps i dag, haha. Men det er en veldig god følelse! Så siden det ble litt bytting blir det bein, legger og rygg på dagens plan, og det gleder jeg meg veldig til kjenner jeg.

  Trente som sagt med en kompis så da fant vi ut at vi skulle ta hverandre i beinpress, jeg hadde ikke på noen ekstra vekter, så det ble mitt oppvarmingssett, haha. Min gode venn derrimot, han kjørte på med 150kg + meg.
  Om jeg var nervøs for å skalle i taket da, haha.

  Har hvertfall blitt litt mer rutinert på å få tatt bilder til bloggen da, ikke verst bare det!

  I morgen og på lørdag har jeg dobbelvakter (altså, jobbe på hell først, så hotellet), så litt usikker på hvor mye oppdateringer det blir i helgen. Men har forhåndsskrevet et innlegg til dere med "10 ting dere kanskje ikke viste om meg #2 " som blir publisert i morgen. Kan hende det blir stille her inne på lørdag, men er uansett tilbake til bloggen på søndag! Da er det klart for ukas siste treningsøkt i og med at jeg ikke rekker å trene i morgen og lørdag.

  Vi skrives!
   


 • Publisert i Trening
 • Treningsprogram dag 3 + gårsdagens

  • 02.11.2016, 14:17

  Her kommer dag 3 av treningsprogrammet mitt;

  Bulgarske utfall
  Ettbens rumense markløft
  Hacksquat/omvendt hacksquat
  Hantelroing
  Hipthrust
  Hantelcurls myoreps
  Dips smalt, maskin eller benk

  Som dere ser er det litt flere øvelser på bein på dag 3, enn på dag 2. På dag 3 er det litt mer variert med tanke på sett og reps, f.eks så har jeg kun 3x3 på bulgarske utfall, mens jeg har 3-4x15 på hipthrust. Litt usikker på om jeg skal kjøre på med dag 3 eller dag 4 i dag, men vi får se! Skal uansett legge på noen ekstra øvelser på armer i dag. For som dere sikkert har sett så langt av programmet, så er det ikke mange øvelsene på hverken skuldre eller armer (3 til sammen faktisk). Men det skal det bli en endring på, for jeg elsker å trene skuldre og armer.

  Slenger med noen bilder fra gårsdagens første øvelse, gikk bare opp til 100kg i går, men det var tungt nok ifølge dagsformen. Greit å ha noen til å ta bilder si!


  Føler meg virkelig som ei stappa pølse med det beltet på, haha. Men heller det enn å skade ryggen sier nå jeg!
   


 • Publisert i Trening
 • Treningsprogram dag 2

  • 01.11.2016, 14:00

  Her kommer dag 2 av treningsprogrammet mitt;

  Sumomark eller mark fra kloss/vektskiver
  Skulderpress
  Cabelcross
  Chinsmaskin
  Liggende lårcurl
  Supersett stående og sittende tåhev


  Dette er dagen med minst fokus på bein, så de får en liten pause de også. Eneste øvelsene jeg har på dag to som går på bein (bakside lår vell og merke), er sumo markløft og liggende lårcurl. Så dette føler jeg nesten blir som en koseøkt. Forstå meg rett, den er tung nok, men blir litt mer "kos" når det ikke er så mange øvelser på bein. Denne økten har jeg litt senere i dag, nærmere bestemt kl.16, så da skal jeg få tatt litt bilder til dere. Begynner å bli litt mer rutinert på disse blogg-greierne igjen. På denne dagen har jeg også endel repitisjoner, og ikke like mange sett.

  Senere i dag skal jeg en liten tur innom min kjære far, så jeg får vært litt med babyen min (aka Linus, hunden min), før jeg stikker til min kjære mor hvor jeg skal sove noen dager. Har ikke sett hverken henne eller faren min så veldig mye etter jeg flyttet til byen, så blir godt med litt kvalitetstid sammen med de igjen.

  Dag 3 av programmet kommer selvfølgelig i morgen, si ifra om det er noe spesielt dere vil lese om her inne :-) Vi skrives!


 • Publisert i Trening
 • Kleint

  • 01.11.2016, 09:32

  God morgen!

  Dag 2 av programmet kommer i neste innlegg for dere som lurer. Men nå tenkte jeg å skrive litt om gårsdagens økt.
  Gårsdagens økt gikk veldig bra, trente med en kompis, noe som betyr at det ble tatt litt bilder til bloggen i går. Nå skal det sies at jeg ikke tenkte over å ta bilder til bloggen før vi var ferdige med den siste øvelsen, haha. Så da var det bare å slenge på vektskivene på stanga og knipse noen bilder til dere, hva gjør man ikke for bloggen? Nå begynner det å bli en god stund siden noen har tatt bilder av meg mens jeg trener, så skal ærlig innrømme at det var smålig kleint. Var endel folk på trening i går også, men det er vell noe jeg blir vandt med etter hvert.

  Vi avsluttet økten med glutebridge, en stor favoritt hos meg, og vi kjørte på med 190kg på toppsettet før vi tok av 40kg på hvert sett nedover. Som en pyramide om dere skjønner hva jeg mener med det. Jeg var helt gåen etter det siste settet, så som dere ser på bildene under løfter jeg ikke på stanga, men ligger egentlig bare under å prøver å ikke få latterkrampe. Men det var for bildene sin skyld.
  Fin blodåre i panna eller? haha

  Her begynte det å bli litt kleint ser man  Ekke så fotogen etter 1,5 time med tung trening, haha + litt småkleint.

  Så lurer jeg på, hva trente dere i går? Let me know!


   


 • Publisert i Trening
 • Treningsprogram dag 1

  • 31.10.2016, 18:00

  Hei dere!

  Tenkte å dele mitt nåværende treningsprogram med dere, så tar vi dag for dag. Jeg kjører en fire-splitt, noe som vil si at programmet går over fire dager. Når jeg er ferdig med dag fire på programmet starter jeg bare på dag 1 igjen og fortsetter fram til jeg trenger en hviledag eller to.

  Her kommer dag 1;

  Knebøy
  Leg extensions
  Chins m/strikk
  Reverse pec
  Glutebridge


  Bildet er noen uker gammelt, men se hvor langt håret mitt endelig begynner å bli! Er det noe som virkelig tar tid, så er det å spare til langt hår folkens!
   

  Dette er dagen med minst øvelser, men det vil ikke si at den er noe lettere enn de andre dagene. På denne dagen har jeg en del sett, og mindre reps. Som betyr at denne økten er veldig tung, for jeg skal greit høyt opp på vektene. Kjørte denne økten i dag, og skal også ha denne på fredag, gleder meg allerede!

  I morgen står dag 2 på planen, og det får dere lese om i morgen. To innlegg på én dag er ikke verst da? Blir nok ikke en vanesak at det kommer to innlegg om dagen her inne, men ett om dagen skal jeg nok klare!

   


 • Publisert i Trening
 • Mål 2015 og 2016

  • 04.01.2016, 21:47

  Godt nyttår da dere!

   

  Da har det vært stille her en god stund nok en gang, begynner nesten å bli lei av å beklage meg for fraværet her inne, haha. Så må vell kanskje bli litt flinkere til å oppdatere, så slipper jeg å beklage meg. Vi får se, lover ingenting. 

  Men grunnen til dette innlegget er at jeg vil fortelle dere hva jeg hadde som mål i 2015, resultatet av det, og hva jeg har satt som mål for 2016,

  Nå husker jeg ikke alle målene mine for 2015 helt konkret, men to av målene mine var: å klare 100kg i vanlig markløft, og klare 90kg i knebøy. Utrolig nok klarte jeg begge disse, litt stolt over det! 90kg i knebøy klarte jeg i november, og helt i begynnelsen av desember klarte jeg 100kg i markløft, og det har jeg klart hver gang jeg har prøvd etterpå også. Andre mål var vell å drikke mer vann, denne har jeg ikke vært så flink på om jeg skal være ærlig. Har noen dager jeg er kjempeflink og drikker masse vann, også blir det til at jeg drikker vann på morgenen og under trening. Det holder ikke vettu.  Så over til målene jeg har satt meg for 2016:

  • Klare 120kg i markløft
  • Klare 100kg i knebøy
  • Drikke mer vann (vi prøver igjen)
  • Ikke henge meg opp i småting
  • Nyte livet til det fulleste

  Ikke de mest spennende målene kanskje? Men det å skrive være flink til å spise sunt og trene regelmessig er ikke vits i at jeg skriver, for det er en stor del av hverdagen min fra før, og jeg slutter ikke med det første. Har jeg først gjort dette i 4 år, så er det lett å holde det gående for min del. 

  Det var altså målene mine for det nye året, nå er jeg nysgjerrig på hva deres mål er! :-)


 • Publisert i Trening
 • Fredagens

  • 20.11.2015, 19:56

  God helg folkens!

   

  I går hadde jeg som sagt treningsfri, og det hadde kroppen veldig godt av merket jeg. Sloknet på sofaen rundt halv 7 i går kveld og sov helt fram til rundt 11 (med et lite unntak av at jeg våknet for å sende en melding) før jeg gikk å la meg i sengen og sov til vekkerklokka ringte i morges.

  I dag derimot, da var det tilbake til trening, og etter gårsdagens hviledag hadde jeg mye å gi på trening i dag. Veldig godt! På det programmet jeg kjører nå er det litt flere reps på markløft, så da blir det ikke å løfte like tungt, men jeg klarte å øke på mark i dag likevel, og noen av de andre øvelsene. Det er alltid like gøy!

  Siden jeg virkelig ikke har et eneste bilde å dele med dere (er ikke helt rutinert enda, beklager for det), så slenger jeg med et bilde som ble tatt for noen uker siden (?) hvor jeg holder på med markløft. Bedre enn ingen bilder håper jeg. 

  Så nydelig når man skviser på toppen og får den berømte rosinrumpa


  Øvelsene jeg kjørte:

  Pulltrough
  Markløft
  Pistolsquat
  Sittende roing
  Stående militærpress
  Sidehev i kabel
  Franskpress
  Reverse hyperextension

  Som dere ser er jeg gjennom litt forskjellige muskelgrupper på en økt, og jeg skal love dere at det kjennes! LItt stiv og støl overalt hver dag, haha. Men det er godt å kjenne at man har trent, synes jeg hvertfall. 

  Ellers så har jeg ikke gjort stort, vært på jobb, handlet mat og slappet av. Veldig godt igrunn, og om ikke så lenge stikker jeg til Karoline for å ha en kosekveld med frustrerte fruer på skjermen, kald pepsi-max i glasset og havrepizza på fatet. Skal ta bilder og spørre om oppskrift på pizzaen, for den så veldig god ut! Så tipper jeg legger ut bilder og oppskrift til dere i morgen om det er ønskelig. 

  Vi skrives senere, ha en super helg!


 • Publisert i Trening
 • 3/5

  • 18.11.2015, 19:37

  God kveld!

   

  Har dere hatt en fin dag så langt? Det har hvertfall jeg. Dagen startet som vanlig på jobb, hvor jeg hadde to saltimer med to herlige gjenger. Etter jobb ble ukens tredje av femte styrkeøkt gjennomført, og det ble en veldig god og ikke minst tung økt på bein, rumpe, bryst og rygg. På det nye programmet jeg holder på med nå trener jeg flere muskelgrupper hver dag, og det ser ut som om at det funker veldig bra. Tror ikke jeg har trent så mange muskelgrupper på en og samme økt før, så veldig gøy å prøve noe nytt!

  I dag hadde jeg blant annet hip thrust som nest siste øvelse med 3 x 20 reps (+ et oppvarmingsett), og herregud det svei! Slet virkelig med å gå etter økten, og jeg ble sittende i sofaen på Hell i 1,5 time før jeg i det hele tatt orket å reise meg, haha. Sier meg veldig fornøyd med dagens økt med andre ord. 
  Etter trening ble det biff, ris og avokado på meg, og gainer med sjokoladesmak (det står sjokolade på posen, men smaker som kakao) til "dessert". 

  gainer og mat/ slik jeg satt mellom settene med hip thrust, haha

  Og når jeg omsider kom meg opp av sofaen dro jeg innom SunChaser for å få litt sol og ikke minst varme på kroppen. Vinteren er på vei til Trøndelag har jeg merket, for gud så kaldt det er om dagene. 

  I morgen blir det derimot helt treningsfri på meg, ingen saltimer og ingen styrketrening. Litt kjedelig, men kroppen trenger litt hvile av og til den også slik at den får tid til å restituere seg og er fit for fight til neste økt. 

  Har egentlig ikke så mye mer å komme med akkurat nå, dere må kose dere masse videre, så skrives vi snart igjen! 

   


 • Publisert i Trening
 • Lørdagens

  • 24.10.2015, 19:43

  God helg da dere!

  Jeg tok ikke helg før klokken 15 i dag, men det gjør meg ingenting. Hadde en veldig fin dag på jobb i dag hvor jeg satt å "reklamerte" litt for treningssenteret. Møtte mange hyggelige mennesker, og mange som kom bort for å ta seg en prat, veldig koselig. 

  Etter jobb ble det en veldig god rygg-økt med en kompis til tross for at jeg holdt på å sovne rett før stengetid i dag, haha. Har trent med kompiser på nesten alle treningsøktene mine denne uken, og som den stae personen jeg er skal jeg jo selvfølgelig ikke være noe dårligere enn de når det gjelder vekter (de er jo såklart mye sterkere enn meg), så de har fått pressa meg skikkelig denne uka, og det kjennes på kroppen! Har vært helt utslitt siden tirsdag, men har likevel hatt den beste uken når det gjelder trening. Har følt meg sterk og klart å øke på vektene, og det er en god følelse. Kom meg opp på 94kg i markløft i dag, målet er over 100 før jul, og det skal jeg klare. 

  Noen bilder fra økta (jepp, jeg fikk kompisen min til å ta litt bilder i dag) :

  Rumpa blir så utrolig fin når man skviser til på toppen, haha, litt selvironi må man vell ha

  Nå skal jeg se serie før jeg finner senga, så skrives vi mer senere. Ha en fin helg!

   

   


 • Publisert i Trening
 • The power of food

  • 17.10.2015, 20:28

  Hei!

  Etter trening i går ble det en jentetur med min kjære mor og bestemor til Levanger for en aldri så liten shoppingrunde, etterfulgt av masse mat (selvfølgelig). På menyen sto fiskesuppe med blant annet fiskeboller, laks, reker osv og hvitløksbaguetter ved siden av. Spiste mildt sagt en god del mat (2 store porsjoner med fiskesuppe, og to hvitløksbaguetter), og når jeg kom hjem ble det en boks med Ben&Jerrys is med smaken kanelsnurr, kjempegodt!
  Det resulterte i at jeg fikk en super økt på rygg i dag, og endelig begynner jeg å føle meg litt sterk på trening igjen. Har jo som sagt vært syk i over 1 måned nå (er på bedringens vei da, takk gud for det), men jeg har nesten kommet meg dit jeg var før jeg ble syk.

  Kom meg greit lett opp på 90 kilo i markløft i dag, og klarte å øke vektene på noen av øvelsene, så det sier jeg meg fornøyd med. The power of food sier jeg bare. Maten har veldig mye å si på hvordan treningsøktene blir.   Øvelsene jeg kjørte:

  Lette nedtrekk til oppvarming
  Pullups, pronert grep 5 x max reps
  Nedtrekk bredt grep 4 x 6-12 reps
  Stående stangroing 4 x 6-8 reps
  Nedtrekk smalt/nøytralt grep 4 x 8-12 reps
  Sittende roing 4 x 8-12 reps
  Markløft 5 x 5 reps  Ellers har jeg ikke gjort stort i dag, har slappet av med hunden min, dratt rumpa mi på butikken for å handle inn endel mat, spist og slappet av enda mer med en serie på netflix. Akkurat nå holder jeg på å ser "American horror story", og det skal jeg ærlig si må være noe av det dummeste jeg har gjort. Missforstå meg rett, serien er ganske spennende (og avhengighetsskapende), men jeg er tidenes pyse når det gjelder skrekkfilmer og serier. Men føler jeg må se den ferdig nå som jeg først har kommet meg et stykke i serien, er snart på sesong 3 faktisk. 

  Håper dere får en fin lørdagskveld videre, så skrives vi snart! :-)


 • Publisert i Trening
 • 382 og rumpeaktivering

  • 14.10.2015, 14:39

  Hallais!

   

  For dere som lurer på hva overskriften betyr, så er det antall reps som ble kjørt under dagens bein-økt. Gjett om jeg er gåen i beina da, haha. Trente med en som trener på Hell i dag, og vi fikk en veldig god og ikke minst tung økt. 

  Øvelsene vi kjørte:

  Først rulling og tøying i salen
  Beinhev til oppvarming 4 x 15reps
  Knebøy 10 x 10 reps + ett oppvarmingssett
  Hacklift/hacksquat 4 x 8reps
  Gående utfall i salen 5 runder (1 runde er 28 skritt)
  Beinhev 4 x 10 reps

  Akkurat nå er jeg helt ærlig så sliten at jeg ikke har stort mer å komme med, fikk pressa meg ganske så bra på trening i dag. Så resten av dagen skal jeg ta det helt med ro kjenner jeg. Eneste planene jeg har er å hoppe i dusjen etter jeg har publisert dette innlegget, foodpreppe litt også ta sol iløpet av dagen/kvelden. Spennende. Men kjenner at kroppen trenger hvile, så da skal den få det. 

  Siden jeg var så flink å glemte å ta bilder under økta slenger jeg med en video av øvelsene jeg kjører for å aktivere rumpa. Skal love dere at det brenner i rumpa før selve bein-økta har startet! Videoen er av Sandra Jokic 

   

  Håper dere får en fiin dag videre, så skrives vi senere! :-)


 • Publisert i Trening
 • Backattack

  • 12.10.2015, 22:41

  God kveld!

   

  Ny uke og nye muligheter (klisjè). Håper dere alle har fått en fin start på den nye uken hvertfall! Selv har jeg vært på jobb, trent og hatt min faste saltime med en fantastisk gjeng. Trente ikke rygg i dag, men tenkte å dele gårsdagens økt med dere, som var på rygg.

  Dørstokkmila var virkelig til stede i går, så da avtalte jeg med en kompis at vi skulle trene klokken 19. Blir mye vanskeligere å droppe trening når du har noen som forventer at du skal møte opp. Det er et tips til dere som sliter med dørstokkmila, finn dere noen å tren med slik at dere får litt press på dere til å stikke på trening. 

  Vi fikk en veldig god, tung og effektiv økt i går. Vi kjørte på med disse øvelsene:

  Lette nedtrekk til oppvarming 4 x 15
  Pull ups, pronert grep 5 x max reps
  Nedtrekk bredt grep 4 x 6-12 reps

  Stående stangroing 4 x 6-8 reps
  Nedtrekk smalt/nøytralt grep 4 x 8-12 reps
  Sittende roing 4 x 8-12 reps
  Markløft 5 x 5 reps  Men nå skal jeg hoppe i seng, kjenner jeg er greit sliten, så det skal bli godt å bare hoppe i seng nå. Vi skrives senere!

   


 • Publisert i Trening
 • Shoulders and calves

  • 09.10.2015, 21:26

  God helg dere :-)

   

  Da tenkte jeg å dele gårsdagens treningsøkt med dere, ble treningsfri på meg i dag. Har kjørt kroppen litt for hardt den siste mnd med tanke på at jeg har vært forkjølt/syk, så i dag sa den greit i fra om at den trengte hvile, og for én gangs skyld lyttet jeg til kroppen. Sier hele tiden til venner og andre som trener at om de er syke osv så skal de lytte til kroppen og la den hvile, men er ikke så flink til å gjøre dette selv. Satser på å bli flinkere da.  Uansett, gårsdagens økt var på skuldre og legger og jeg fikk en veldig god økt!

  Øvelsene jeg kjørte:

  Først 5 oppvarmingsøvelser; sittende press i maskin, omvendt pec dec, sidehev i maskin, utoverrotasjoner i horisontalt og vertikalt plan.

  Sittende skulderpress med manualer 4 x 8-12
  Stående militærpress med stang 4 x 8-10
  Sittende press i maskin 3 x 15 +1-2 droppsett
  Stående sidehev i kabel 4 x 8-10
  Omvendt pec dec 4 x 10-12
  Stående sidehev med manualer 4 x 15-20
  Facpulls 4 x 12-15
  Stående tåhev i supersett med sittende tåhev 4 x 10-12
  Tåhev i beinpress 4 x 10-15

  Skal love dere at dere kjenner det godt i skuldrene (og leggene) både under økta og dagen etterpå! 

  I dag derimot har jeg ikke gjort stort, vært på jobb fra 9-16, så tok jeg sol og deretter kjøpte jeg meg 38 biter med sushi (fikk spørsmål om hvor mange det var som skulle spise, og han i kassa lo litt når jeg sa det bare var meg, haha), også har jeg bare slappet av på sofaen. 
  Formen var ikke så bra i dag, så nå har jeg fått i meg både to paralgin forte og to paracet duo, så satser jeg på at disse faktisk funker på meg. Er nemlig imun mot paracet, ibux og pinex (og det meste jeg har prøvd at hodepinetabletter for å være ærlig). Men satser på at de skal funke :-)

  Ellers håper jeg dere har fått en fin start på helgen, så skrives vi mer i morgen. Da har jeg bakside lår og rumpe på planen etter jobb :-)


 • Publisert i Trening
 • Legs

  • 07.10.2015, 19:06

  Heisann!

   

  Da er det halvveis til helg, igjen. Tiden går virkelig fort når man har mye å gjøre, og det liker jeg. Hadde tidligvakt på Hell i dag, og var ferdig allerede klokken 12, deretter ble det en utrolig god, tung og svett bein-økt! Ble to innlegg om bein/rumpe på rad nå, men skal trene skuldre og legger i morgen, og den skal jeg selvfølgelig dele med dere. Så blir det litt variasjon her inne også, haha. 

  Over til dagens økt på framside lår og litt rumpe:

  Starter alltid med å tøye og rulle før bein-øktene mine
  Så beinhev uten vekter 4 x maks til oppvarming
  Knebøy 10 x 10 reps (kjører 1-3 oppvarmingssett her)
  Hack-squat 4 x 8-12 reps
  Gående utfall 10 strekninger (5runder)
  Beinhev 4 x maks med vekter  Det er 28 skritt hver runde med gående utfall, så det er rene kondistreningen for min del, andpusten og svett etter denne øvelsen. Men den er jeg vell ikke alene om?

  Etter trening ble det mat før jeg hoppet i dusjen, og deretter dro jeg på café med Karoline for å få catchet opp litt. Veldig koselig! I skrivende stund sitter jeg i sofaen med ullgenser, ullsokker og et tykt pledd rundt meg. Fryser bare litt om dagen. Det var forresten kun 5 grader (!!!) når jeg kjørte til jobb i morgest, det er litt i kaldeste laget for min del. 

  Men nå skal jeg ordne meg litt mat og slappe av resten av kvelden, det tar på med bein-økt! Vi skrives senere :-)


 • Publisert i Trening
 • Gårsdagens rumpeøkt

  • 06.10.2015, 19:53

  God tirsdag dere :-)

   

  Endelig begynner formen å bli litt bedre, og jeg fikk en knallgod økt både i går og i dag. Det tok bare litt over tre uker liksom, haha. I dag sto armer på planen, det er den økten jeg delte med dere i forrige innlegg. Drakk 3 og en halv shaker med vann under økta i dag, så det var ingen mangel på trykk under økta for å si det mildt.


  Men siden jeg allerede har delt denne økta med dere tidligere tenkte jeg å dele gårsdagens økt med dere i dag. Den så slik ut:

  Knebøy 6 x 3-5 reps
  Hip thrust 6 x 15 reps
  Pull through i kabel 4 x 12 reps
  Kick-backs i kabel 4 x 10-12 reps

  Kjører bare 4 øvelser på mandager ettersom jeg har saltime så og si rett etter denne øktan som går på mage, rumpe og lår. Beina og rumpa får kjørt seg nok denne dagen med andre ord. Jeg er hvertfall veldig støl i bakside lår og rumpe i dag, og det er en herlig følelse!

  Det har forresten blitt iskaldt her i Trøndelag nå (eller, jeg synes det er iskaldt), ligger vell rundt 6-10 grader om dagen om jeg tipper rett, og det er iskaldt for meg. Så etter jobb, trening og jobb var jeg hjemom en kjapp tur før jeg tok turen til SunChaser for å få litt varme (og sol) på kroppen. Lite som slår følelsen av å legge seg i solsenga etter å ha fryst en hel dag. Så ble det butikken, foodprep, spise og deretter ble det senga. 


  Dette var rett før jeg tok sol, og jeg tror ikke dere aner hvor mye jeg frøs her.

   

  Men nå skal jeg slappe av med en serie på skjermen før jeg finner senga, ha en fin tirsdag videre!

   

   

   


 • Publisert i Trening
 • God helg!

  • 02.10.2015, 19:44

  God kveld og ikke minst, god helg!

   

  Skal prøve å oppdatere dere litt oftere, men når formen ikke er helt på topp enda og man ikke orker å ta noen bilder av mat (og seg selv, på trening vell og merke) blir det ikke rare greiene å dele med dere. Men satser på at det ordner seg. 

  Ellers så økte jeg utrolig nok litt på vektene på onsdag når jeg hadde framside lår og litt rumpe på planen, noe som var veldig gøy!
  Øktene denne uken har vært litt opp og ned for å være ærlig, har hatt tre veldig gode treningsøkter, 1 helt OK økt, og i dag var den faktisk helt latterlig dårlig. Vektene som var lette forrige uke var blytunge i dag, noen av øvelsene følte jeg at jeg ikke hadde noen som helst kontakt med verken hamstrings eller rumpa, og jeg hadde helt ærlig mest lyst til å dra hjem å legge meg i senga etter øvelse nr.2. Men så har det seg sånn at jeg er en veldig sta person, så jeg fullførte økta og slang på en ekstra øvelse bare for moro skyld. 

  Så alt i alt burde jeg si meg fornøyd med at jeg gjennomførte, og jeg har hørt at man må gjennom noen dårlige treningsøkter for å sette pris på de gode. Husker ikke sist jeg hadde en dårlig treningsøkt, så det var vell egentlig på tide, haha. Har igjen en treningsøkt denne uken, og den har jeg bestemt meg for at skal bli god! 

  Tenkte å dele treningsøkten jeg hadde på tirsdag som bestod av triceps og biceps. Det er en virkelig syre og pumpefest uten like, og jeg elsker den! Skal love dere at dere kommer til å kjenne økta i hvertfall 2 dager etterpå.

  Økta ser slik ut;

  Oppvarming på triceps: triceps pushdown med stang, her kjører jeg 4 x 15-20 med veldig lette vekter
  Så samme øvelse, triceps pusdown med stang 4 x 8-12
  Franskpress 4 x 8-12
  Dips 4 x 5-8
  Triceps pushdown med tau/evt push over hodet med tau/maskin 4 x 12-15
  Oppvarming på biceps: Stående curls med hantler 4 x 15 på hver arm
  Stående bicepscurl med stang 4 x 8-12
  Sittende bicepscurl på skråbenk (full strekk bak) med hantler 4 x 8-12
  Hammercurl med tau i kabel/evt med hantler 3 x 8-12
  Dobbel biceps drag i kabel (i cable crossover-ting) 3 x15

  Følger som sagt det gamle programmet til Ingrid, og jeg synes det fungerer veldig bra så langt. 

  Slenger med et bilde av den veldig gode familiemiddagen vi hadde i dag:


  Kyllingklubber(?), ris, salat og bearnaise. 

  Håper dere har fått en fin start på helgen, så skrives vi om ikke så lenge! :-)


 • Publisert i Trening
 • Ukas siste styrkeøkt

  • 26.09.2015, 20:55

  God kveld!

  Da har jeg også tatt helg (eller, tok helg kl.15 i dag), ukas siste styrkeøkt ble unnagjort etter jobb og jeg sitter (litt for) mett og slapper av i sofaen med den ene hunden til mamma. I dag sto en ren rygg-økt på planen, og jeg kjenner det godt i latsen allerede, noe som er et godt tegn.

  Øvelsene jeg kjørte i dag:

  Lette nedtrekk som oppvarming
  Pullups, pronert grep 5 x max reps
  Nedtrekk bredt grep 4 x 6-12 reps
  Stående stangroing 4 x 6-8 reps
  Nedtrekk smalt/nøytralt grep 4 x 8-12 reps
  Sittende roing 4 x 8-12 reps
  Markløft 5 x 5 reps


  Siden formen ikke er så bra blir det et gammelt ryggbilde for denne gang

  Fikk veldig god kontakt gjennom hele økta, og fikk virkelig kjørt meg helt ut. Veldig fin start på helgen etter min mening. 
  Etter trening dro jeg og lillesøsteren min på Stjørdal pizza&grill og kjøpte oss en medium pizza hver, er en liten stund siden jeg spiste pizza derfra sist, men jeg skal ærlig innrømme at jeg faktisk er litt lei av pizza. Så i morgen gleder jeg meg ekstra mye til strimlet svinebiff, ris og grønnsaker.   Nå skal jeg slappe av litt med serie på skjermen før jeg hopper i seng, ha en fin lørdagskveld videre! :-)


 • Publisert i Trening
 • Fredagsøkta

  • 25.09.2015, 23:21

  God kveld og god helg :-)

  En veldig kjapp oppdatering før jeg hopper i seng, skal opp tidlig på jobb i morgen før det blir helg på meg også.

  I dag sto bakside lår og litt rumpe på planen, fikk økt litt på vektene i dag, så sier meg greit fornøyd med økta i dag. Formen er ikke helt på plass enda, så jeg tar det veldig rolig på trening, og tar litt lengre pauser. Gleder meg til å bli frisk kjenner jeg.

  Uansett, dagens økt så slik ut:

  Hip thrust
  Rumenske markløft
  Liggende lårcurl
  Bakoverutfall med kettlebells
  Nordic hamstring

  Etter økta tok jeg meg en tur innom SunChaser for å få frisket opp fargen litt, og det har blitt så utrolig kaldt ute, så da gjorde det ekstra godt å få litt sol og varme på kroppen. 
  SunChaser har forresten 1kroners tilbud på solsen 1,2,3,5 og 7, og 3 kroner per minutt på solsengene 4 og 6 ut september, anbefaler dere å ta turen innom om dere vil ha en fin, jevn og dyp brunfarge (og selvfølgelig litt sol og varme på kroppen).

  Resten av kvelden ble tilbragt med min kjære mor, og siden det er fredag kjøpte jeg thaimat fra Lai Thai til oss begge. Alltid like godt!


  Bildet er ikke fra i dag

  Men nå må jeg hoppe i seng, vi skrives mer i morgen :-)


 • Publisert i Trening
 • Treningsdate

  • 24.09.2015, 20:17

  Hei!

  Kanskje man skulle prøve å oppdatere bloggen litt igjen. Som jeg skrev tidligere hadde jeg blitt forkjølet (er det enda), så det er den største grunnen til fraværet mitt. Har hatt nok med å jobbe og trene (og spise, hehe). Men skal prøve å få oppdatert dere litt oftere framover, det er planen hvertfall. 

  Over til i dag hvor jeg hadde en treningsdate med fineste Ingrid, skuldre og legger sto på planen, og det ble en veldig god økt med litt nye øvelser og en god dose melkesyre. Vi brukte litt under 2 timer på økta, blir slik når det er på treningssenteret man er mest sosial (hørtes nesten litt tragisk ut). 
  Vi kjørte på med supersett på så og si alle øvelsene om jeg husker riktig, utenom den siste øvelsen på legger. 


  Helt rå fysikk på denne jenta her forresten, følg henne på instagram @ingridha

  Nå husker jeg ikke på alle øvelsene vi kjørte (for det ble en del), så får heller skrive øvelsene en annen gang. Men økten ble god!

  Etter styrkeøkta ble litt poseringstrening, lurt å starte tidlig slik at alt sitter bra til neste høst. Er ikke barebare disse poseringene altså, så blir nok endel poseringstreninger framover tenker jeg. Alle musklene skal strammes, samtidig som du skal være avslappet og smile pent. Det er mye tyngre enn hva det høres ut som altså. 

  Etter trening dro jeg innom butikken for å handle inn litt mat osv før jeg tok turen innom narvesen for å kjøpe Ben&Jerrys, må være lov til å kose seg en gang iblandt. 
  Siden jeg har vært forkjølet i snart to uker og ikke hatt noen spesiell matlyst har jeg selvfølgelig gått ned en del i vekt, noe jeg synes er veldig kjipt ... Så nå blir det ekstra mye mat framover (sunn og næringsrik mat vell og merke, og litt kosemat såklart).

  Så nå skal jeg fikse meg litt mat før det blir serie på skjermen og deretter tidlig i seng. Ha en fin torsdag videre!


 • Publisert i Trening
 • Ukesstart

  • 14.09.2015, 20:30

  God mandagskveld!

  Har dere fått en fin start på uken? 
  Internettet kom tilbake i går (takk gud for det), men formen i går var så dårlig at jeg ble liggende på sofaen hele dagen. Eneste jeg gjorde var å se serier og filmer på tv-en og spiste, veldig produktivt med andre ord. I dag var formen egentlig verre, men jeg dro på jobb, trente (veldig lett økt) og hadde min ukentlige saltime. Kjenner jeg er glad for at jeg tok det med ro i dag, så håper jeg at formen er bedre til i morgen. Liker virkelig ikke å være syk, alt blir så tungt.

  Men over til dagens økt, som ble på bein;

  Knebøy 7x5
  Rumenske markløft 5x6-8
  Liggende legcurl 5x6-8
  Beinhev 5x8-10

  Har virkelig ikke nå mer å komme med i dag, men jeg kommer sterkere tilbake!:-)

  Slenger med litt av det jeg spiste på lørdag;  Ha en fin mandag videre!


 • Publisert i Trening
 • Shoulders and sushi

  • 12.09.2015, 10:25

  Hei!

  Nettet hjemme er nede, så fikk ikke oppdatert dere i går dessverre. Men skal få fikset nettet iløpet av helgen, håper jeg.
  Uansett, i går ble det en kjapp, tung og effektiv økt på skuldre. Min favorittøkt!
  Har dere forresten noen gang prøvd å tatt sittende skulderpress når dere er stive og støle i brystet? Godt var det ikke, men jeg kom meg gjennom det.

  Øvelsene jeg kjørte;

  Militærpress 5x8-12
  Sittende skulderpress 5x8-12
  Omvendt pecdec 5x12-15
  Sidehev 3x15 + 2 ekstra sett med dropsett

  Hadde egentlig omvendt flyes i kabel for baksiden også, men dette var alt jeg rakk i går. Ble uansett helt død i skuldrene, så det ble en bra økt.

  Etter økta ble det en yippie-bar, elsker disse barene! De er så utrolig gode.


  Litt senere på kvelden dro jeg innom Bankers på Stjørdal og bestillte meg sushi, tror det ble 46 biter om jeg telte riktig, matvrak sa du? Skal være ærlig og si at det ble igjen 8 biter, ble litt vell mye avokado kjente jeg. Så stoppet før jeg ble kvalm.


  Har ikke ord for hvor godt dette var!

  Fikk jo en veldig fin foodbaby etter dette måltidet, så resten av kvelden ble brukt til å se film og drikke pepsi-max selvfølgelig.

  Senere i dag blir det enten en økt på rygg og triceps, eller bein. Kommer litt an på formen tenker jeg. Har nemlig klart å blitt forkjølet til tross for at jeg har brukt både fleecegenser og ullsokker om dagene (til og med på jobb når jeg har hatt kveldsvakt). Menmen, er vell bare å peise på med te og c-vitaminer tenker jeg.

  Håper dere får en fin lørdag videre, så skrives vi senere :-)

   


 • Publisert i Trening
 • Bakside lår og rumpe

  • 10.09.2015, 18:52

  Hei dere!

  Da har jeg kommet meg hjem fra jobb og trening. Skrev jo i forrige innlegg at jeg ikke var sikker på hva jeg skulle trene i dag, men det endte faktisk på bakside lår og rumpe. Trente framsiden og litt rumpe på tirsdag (en morsom, men brutal økt), og i går sleit jeg som bare fy med alt egentlig. Kan ikke huske sist jeg var så stiv og støl, men til tross for "smerten" er det jo alltid godt å kjenne at man har trent. Var veldig stiv og støl i dag også, men med ordentlig oppvarming, rulling og tøying gikk det veldig bra.


  Tok ingen bilder under økta desverre.

  Jeg har prøvd ut Ingrid sine bein-økter, og jeg skal med hånden på hjertet si at de funker! 

  Øvelsene jeg kjørte i dag:

  Hip thrust 4x10-12
  Rumenske mark 4x6-8
  Leg curl 6x8-12
  Utfall bakover i smith 4x8-12 
  Nordic hamstring 3x10

  Var greit sliten etter økta, og svetten rant. Ja, vi jenter svetter vi også. Utfall bakover i smith har jeg faktisk ikke prøvd før, men den tok virkelig på bakside lår og rumpe, så den likte jeg veldig godt. I morgen blir det skuldre og legger tenker jeg, gleder meg! Elsker virkelig å trene skuldre.

  Men nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg stikker å henter en kompis. Ha en super torsdag videre, så skrives vi mer i morgen!


 • Publisert i Trening
 • Bryst&biceps

  • 09.09.2015, 23:37

  Hei! Ble et veldig sent innlegg her i kveld, rakk ikke å skrive ferdig innlegget før jeg fikk besøk tidligere. Men bedre sent enn aldri, sant?

  Sa jo jeg skulle blogge mens jeg var i Oslo, men tiden strakk ikke helt til dessverre ... Jeg hadde det hvertfall veldig gøy, og skal tilbake igjen allerede neste helg, gleder meg!

  Ellers så har jeg faktisk trent noe annet enn bein i dag, nemlig bryst og biceps. Kjenner jeg er helt gåen i armene, så det er et bra tegn. 

  Øvelsene jeg kjørte;

  Benkpress 3x6
  Skråbenk med manualer 3x12
  Pecdec 3x10
  Sittende bicepscurl med manualer 3x8
  Bicepscurl med stang 3x10
  Hammercurl 3x12

  Jeg har blitt en del svakere på brystøvelsene siden sist, men det er vell ikke så rart når det er såpass lenge siden jeg trente det. Planen framover er å kutte ned bein-øktene til 3 ganger per uke, slik at jeg får med overkroppen hver uke også, så får vi se hvordan det går. Det betyr 1 dag mer med trening (6 dager i uken), men det skal jeg tåle. 

  Slenger med dagsformen på beina, og en utrolig god bcaa jeg drakk under økta i dag+ en sinnsykt god proteinbar jeg spiste etter økta;  Litt usikker på hva jeg skal trene i morgen, er grisestøl i beina, så får se om jeg drøyer bein-økta til fredag, haha. Men nå skal jeg få i meg kveldsmaten og komme meg i seng! Vi skrives senere :-)


 • Publisert i Trening
 • Lacy sunday

  • 30.08.2015, 20:48

  God søndagskveld!

  Har vært veldig sliten denne uken, derfor det har vært litt stille her inne på bloggen. Presterte å sovne på sofaen i halv 8 tiden på torsdagskvelden, sov til kvart på 11, pusset tennene og gikk å la meg i sengen og sov til alarmen ringte. Kan ha noe å gjøre med at jeg endelig perset i 3 av 4 øvelser på bein-økta den dagen, herlig følelse hvertfall!

  Har gjennomført 8 treningsøkter denne uken, så det sier jeg meg veldig fornøyd med (hadde treningsfri i dag da). I går trente jeg med en kompis (som skal debutere i Men's Physic om få uker), så da ble det skuldre igjen, biceps og mage. Nå skal det sies at jeg var helt død etter 4 øvelser på skuldre, så ble kun 1 øvelse på biceps for min del og 2 øvelser på mage før jeg sa meg fornøyd med økta. 

  Øvelsene jeg kjørte i går (vi kjørte litt forskjellige øvelser):

  Skulderpress
  Omvendt Pecdec
  Omvendt kabelkryssdrag
  Sidehev
  Bicepscurl med z-stang
  Situps i maskin
  Hengende beinhev

  Så bar det hjem for å ta en kjapp dusj før jeg hentet Karoline for å kjøpe thai-mat og ha en ordentlig kosekveld, veldig etterlengtet. 

  I dag derrimot har jeg gjort så lite som mulig, jeg er stiv og støl i hele kroppen omtrent, så det var litt ekstra godt med treningsfri i dag. Så dagen i dag har gått til å sett filmer på netflix og spise, haha. Ikke så veldig spennende, men godt. 

  Litt senere skal jeg ta turen nedover til SunChaser for å friske opp fargen litt, fin avslutning på en fin helg. Vi skrives senere!

   


 • Publisert i Trening
 • Lillelørdag

  • 26.08.2015, 21:14

  God kveld!

  Kom så og si nettopp hjem fra et koselig besøk hos bestemor hvor det ble mye god (og faktisk sunn) mat. Trenger vell ikke å si at jeg ble stappmett?
  Fikk servert laks, grønnsaker, ris og kokt søtpotet. Veldig godt! Ble to store porsjoner på meg, og yoghurtnøtter til dessert. Blir ikke at jeg spiser sistnevnte igjen med det første, haha, søren så dårlig jeg ble.   Over til dagens treningsøkt, som ble utrolig bra etter min mening. Økte litt på vektene i dag, god kontakt, melkesyre og andpusten. Godkjent økt med andre ord. Volum'økt på bein sto på planen, hvor jeg startet med 6x15-20 i knebøy, skal love dere at melkesyra kommer fort!

  Øvelsene;

  Knebøy
  Sissy squat
  Liggende lårcurl 
  Rumenske markløft

  Kjente det bak kneet igjen etter liggende lårcurl, så da ble det rumenske markløft istede for mer liggende lårcurl (med hantel). Men utenom dette ble økten utrolig bra.


  Speilselfie (før økta vell og merke)

  Nå skal jeg snart stikke nedover til SunChaser for å få litt farge på kroppen, så blir det tidlig i seng. Vi skrives senere!


 • Publisert i Trening
 • 25.08.2015

  • 25.08.2015, 19:32

  Heisann!


  Ble ikke noe blogging hverken i går eller på søndag, og grunnene er at på søndag gjorde jeg ingen verdens ting. Hadde tidenes lateste søndag med serier og filmer på skjermen, veldig etterlengtet. I går hadde jeg bursdag, og den ble tilbragt på jobb og trening, og deretter med familien. 
  Men nå er jeg tilbake, hehe. 

  I dag var det to treningsøkter som sto for tur, først skuldre, deretter bein. 

  Fikk en helt grei skulderøkt, med litt pump, ikke den beste jeg har hatt akkurat. Men man må ha noen slike økter også!
  Økta så slik ut;

  Sittende militærpress i smith, og vanlig militærpress
  Skulderpress
  Omvendt pecdec
  Omvendt flyes i kabel
  Sidehev

  Noen timer senere var det klart for en bein-økt, og den så slik ut;

  Jumps squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Pistol squats

  Denne økta ble veldig bra og jeg fikk god kontakt jevnt over, det liker vi! Rakk ikke å ta noen bilder fra dagens økt, så slenger med et jeg tok etter gårsdagens.


  Nå skal jeg dra rumpa mi inn på kjøkkenet og ordne meg noe mat, tenker kylling, ris og avokado. Nam!

  Håper dere får en fin tirsdag videre, så skrives vi senere :-)


 • Publisert i Trening
 • God helg!

  • 21.08.2015, 15:30

  Starter med å si god helg alle sammen! Jeg tok egentlig helg i går i og med at jeg hadde fri i dag. Etter jobb i går var jeg noen timer med Karoline siden hun skulle dra til Ayia Napa i dag tidlig og være borte en uke, gleder meg allerede til hun kommer tilbake. Men håper hun får en fin uke i syden og koser seg masse. 

  Uansett, over til dagens økt som var ... bein. Ingen overraskelse det sikkert? Det var varmt i dag også, veldig varmt, og jeg drakk sikkert 2 liter med vann under treningsøkta. Kjente likevel at jeg kanskje skulle ha drukket mer. Svetten rant hvertfall.  Øvelsene jeg kjørte;

  Jump squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Et bens utfall til siden 

  Fikk veldig god kontakt i dag og økte litt på vektene, og det er alltid gøy! Etter trening ble det en questbar i smaken brownie (veldig god forresten) før det bar hjem for en lang og kald dusj, gud så godt det var! 

  Straks er det klart for en god fredags-middag her hjemme som består av pita-pizza (nam!). Har ikke hatt noe matlyst denne uken bortsett fra mandag, så har heller ikke fått i meg så mye mat (2-3 små måltid om dagen på det meste). Kan ha noe med varmen å gjøre tror jeg, så skal bli godt å få fylt på litt i dag. 
  Ellers så skal jeg stikke til en kompis litt senere før jeg får besøk i kveld, en fin og avslappende fredag!

  Dere får ha en fin fredag videre, så skrives vi mer i morgen. Da kommer det et innlegg om hvilke kosttilskudd jeg bruker . Vi snakkes!


 • Publisert i Trening
 • 20.08.2015

  • 20.08.2015, 16:25

  Hei dere! I dag var det ikke like varmt som i går, men fortsatt veldig varmt. Tror vi var oppe i 26 grader i dag om jeg ikke tar helt feil, og for oss trøndere som ikke er helt vandt med varmen er det veldig varmt for oss.
  Uansett, rett før min første øvelse i dag klarte jeg å være tidenes klæbb som vi sier op trøndersk. Skulle løfte opp en 5kilos vektskive som lå under en 25kilos vektskive, og når jeg løftet opp 5kilos'plata landa 25kilos'plata rett på storetåa og den tåa ved siden av, gud så vondt det var. Da var det bare å gå/hinke bort til resepsjonen for å ise den ned. Kjente "pulsen" i tåa og den hovna relativt mye opp, haha. Er det muuulig. Etter ca.15 min med is så gikk jeg å startet på min første øvelse for dagen, var sikkert ikke det lureste jeg gjorde i og med at jeg egentlig ikke klarte å legge vekt på hele den høyre foten.

  Dette var rett før jeg rullet og tøyde i salen, kun noen minutter før bildet litt lengre ned  Under her har jeg da iset ned foten

  Men jeg kjørte på med disse øvelsene;

  Knebøy
  Frontbøy
  Sumo mark
  Vanlig mark

  Kom meg opp på 90x4 i vanlig markløft igjen i dag, så fikk en bra økt til tross for en sinnsykt vond tå. Statusen nå er at det er et mareritt å kjøre bil, jeg klarer ikke å gå ordentlig, og jeg klarer ikke å bøye tåa. Men håper den er bedre til i morgen, da er det klart for ukas siste styrkeøkt.

  Men nå skal jeg jobbe, håper dere får en fin dag videre, så skrives vi senere!


 • Publisert i Trening
 • Tidenes varmeste bein-økt

  • 19.08.2015, 20:46

  God kveld folkens!

  I dag dere, i dag har det vært helt sykt varmt her i Trøndelag. Temperaturen har vært helt oppe i 30 grader i dag, så det å skulle trene bein i denne varmen var en utfordring i seg selv. Ikke nok med det, så hadde jeg 5x15-20 i knebøy som første øvelse på dagens plan, dere kan tro svetten rant (fin info, som alltid), den rant bokstavelig talt. Derfor angret jeg biiittelitt på at jeg brukte en lysegrå overdel i dag, men litt moro å se likevel da. 

  Fikk uansett en veldig god økt med god kontakt på framside lår, og grei kontakt på hamstrings og rumpe. 

  Øvelsene jeg kjørte;

  Knebøy
  Sissy squat
  Rumenske markløft
  Liggende lårcurl

  "fin" og svett etter trening;

  Trenger vell ikke å si at følelsen etter jeg var ferdig med denne økta var ekstra god? Kom forresten på når jeg var ferdig med økta at jeg hadde en shorts i bagen, haha, vimse. Men gjort er gjort, så får jeg prøve å huske shorts til neste gang.

  Senere i kveld vurderer jeg å stikke på SunChaser om det ikke er alt for varmt ute for å få litt farge på kroppen, trives best med litt farge på kroppen. Men hvem gjør vell ikke det?

  Dere får ha en super dag videre, vi skrives :-)


 • Publisert i Trening
 • 18.08.2015

  • 18.08.2015, 08:55

  God tirsdag!
  Feiringen i helgen ble veldig bra forresten, så på søndag var både jeg og Karoline veldig reduserte for å si det mildt, haha. Så etter ryddig, vasking osv tok vi oss en ordentlig kosekveld med masse god mat (som dere ser på bildet under) og Gossip Girl på skjermen, det trengtes.


  En stor kebab'pizza - en stor rullekebab på deling - en stor chips. Så hadde vi selvfølgelig pepsi-max.

  Jeg som ikke er så vandt med å drikke (siden det skjer så sjeldent) har kjent det veldig på kroppen. Så jeg var ikke helt i form i går heller, men takket være Karoline ble det trening på meg likevell, og vi fikk en kjempegod bein-økt.


  Olebol i bakgrunnen som "ferska" meg i å ta bilder, haha.

  Etter trening ble det en yippie-bar, de er så gode! Senere på kvelden (ca.kl 18) ble det faktisk enda en treningsøkt på meg, fikk veldig lyst til å trene skuldre denne uken også, så da kjørte jeg på med en tung og god økt på Easyfit, Byåsen. Ble varierte øvelser med det jeg hadde tilgjengelig og lyst til å trene, kjempegøy!

  Øvelsene jeg kjørte;

  Skulderpress
  Omvendt flyes på benk
  Sidehev
  Liggende sidehev på skråbenk
  Militærpress og stående skulderpress
  Avsluttet med veldig lette vekter, og tok 30 sidehev x2 med 1 minutts pause i mellom. Det er melkesyre det!  Fikk litt pump etter søndagens matinntak, haha.

  Resten av gårsdagen ble brukt til å fylle opp lagrene med både kylling og ris, hvitløksbaguett og Ben&Jerrys.

  Nå starter jeg snart på jobb, så avslutter dette lange innlegget her tenker jeg :-) Senere i dag blir det en økt på bein, gleder meg! Vi skrives senere.


 • Publisert i Trening
 • 7/7

  • 14.08.2015, 21:40

  Hallais! God helg til dere som har tatt helg, selv jobber jeg fra 10-15 i morgen før jeg tar helg. Deretter blir det feiring, gleder meg så sykt!

  Men, over til ukas siste styrke-økt på bein som så slik ut;

  Jump squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Et beins utfall til siden

  Begynner å få litt sansen for burpees nå, faktisk! Det er jo selvfølgelig helt forferdelig mens du holder på, men du blir så "go`sliten" etterpå, og det liker jeg. Jeg kjørte på med ett ekstra sett på burpees (frivillig) og det ble en ren svettefest, men det er jo veldig godt å avslutte treningsuken slik synes jeg. Jeg har tilbakelagt 7 styrkeøkter denne uken, og det er jeg veldig fornøyd med. Men jeg skal ærlig si at det blir litt godt med treningsfri i morgen, kroppen trenger hvile også.

  Tenkte å spare dere for mitt "fine" tomatrøde og svette tryne i dag, så slenger med et bilde jeg tok hos SunChaser i går.


  For de som lurer, flekken dere ser er på speilet, jeg har altså ikke en hvit flekk på armen.

  Men nå skal jeg slappe av litt før jeg finner senga, ha en fortsatt fin fredagskveld :-) Det kommer en oppskrift på bloggen 09:30 i morgen på noen utrolig gode vanilje'pannekaker.

  Vi skrives senere :-)


 • Publisert i Trening
 • To'dagers

  • 13.08.2015, 09:20

  Hei dere! Rakk ikke å blogge i går desverre, så får oppdatere dere på gårsdagens trening(er) nå, og dagens økt senere i dag/kveld. Som dere vet hadde jeg to treningsøkter på tirsdag, og skulle egentlig hatt to treningsøkter på fredag også. Men siden jeg og Karoline skal feire på lørdag tenkte jeg at det var bedre å ta den ekstra økta i går, slik at jeg ikke er helt utslitt på lørdag. Så det ble 4 økter på to dager, altså to'dagers med dobbel økt.

  Gårsdagens første økt ble gjennomført på det desidert beste treningsstudioet, nemlig Hell! Der hadde jeg en volum-økt på bein som så slik ut:

  Knebøy
  Sissy squats
  Rumenske markløft
  Sumo mark og vanlig mark, annen hvert sett

  Under her holder jeg på med bøy, her snakker vi 6 sett x 20 reps, melkesyre og svetten rant.  Skulle egentlig kjørt to ulike varianter av liggende lårcurl (eller nordic hamstring og liggende lårcurl), men ifølge kollegaen min har jeg en slitasje eller har klart å fått en kraftig strekk i muskelfestet til hamstrings bak kneet på venstre bein, så da ble lårcurl utelukket en liten stund framover. Det finnes jo selvfølgelig andre øvelser for bakside lår, men litt kjipt er det jo uansett.

  Gårsdagens andre økt derrimot, den ble gjennomført i Trondheim på Easyfit, Byåsen. Langt ifra like bra som Hell, men det funker jo. Det var litt fullt, og det var to øvelser jeg måtte gjøre om på, men jeg fikk en veldig god økt på rygg og triceps med masse pump, alltid like herlig! Perset også med 60kg i stående roing i går, det var gøy!
  Øvelsene jeg kjørte:

  Chins
  Nedtrekk, bredt grep
  Pullover i kabel, med stang
  Stående roing, omvendt grep (istede for t-bar row)
  Nedtrekk m.tau (istedefor franskpress)
  Nedpress m.stang
  Triceps press m.tau over hodet

  Så ble det kylling og ris til middag, utrolig godt! Det var faktisk så godt at jeg spiste opp alt før jeg i det hele tatt tenkte på å ta bilde til bloggen, haha. Men jeg tok bilde av snacksen da! Fant denne lille godsaken på butikken, og jeg klarte ikke å gå forbi. Veldig, veldig god!  Håper dere får en fin torsdag videre, her skinner sola! Senere i dag blir det en tung bein-økt på meg, gleder meg allerede! Vi snakkes :-)

   

   


 • Publisert i Trening
 • Dagens dobbel

  • 11.08.2015, 17:39

  Heisann :-)

  I skrivende stund sitter jeg i sofaen med daffeklær og slapper helt av etter dagens dobbel. Hadde to treningsøkter i dag, med ca. 30 min i mellom, så skal ærlig si det var helt herlig å sette seg ned i sofaen nå. 

  Den første økten bestod av skuldre, da fikk jeg selskap av Alessandro (som jeg trente med) og Ole som presset meg, haha. 
  Øvelsene vi kjørte:

  Sittende militærpress i smith-maskinen m.smalt grep
  Hantelpress m.manualer
  Omvendt pec dec
  Omvendt liggende kabelkryssdrag
  Sidehev m.manualer  Så ble det en liten matpause før det bar løs igjen med disse øvelsene:

  Jump squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Pistol squats

  Nå skal jeg ordne meg noe mat og slappe av litt mer før jeg stikker til SunChaser for å få litt farge på kroppen. Har ikke så mye mer å komme med akkurat nå, men jeg håper dere har hatt og fortsatt får en fin tirsdag videre, så skrives vi senere :-)


 • Publisert i Trening
 • Dørstokkmila

  • 10.08.2015, 10:51

  God mandag morgen! Flere som er klare for en ny og sprek uke? Det er hvertfall jeg!

  I helgen var jeg i Trondheim, så da fikk jeg prøvd ut et nytt gym, Easyfit på Byåsen. Litt mindre enn hva jeg er vandt med, og de hadde ikke alle apparatene som vi har på Hell, men jeg fikk en utrolig god og svett bein-økt likevel. 

  Øvelsene jeg kjørte:

  Knebøy
  Sittende leg/lårcurl (elsker denne)
  Beinhev
  Romanian deadlift m.manualer
  I supersett med
  Bulgarske utfall m.manualer
  Fikk greit med pump hvertfall, det liker vi!

  Bulgarske utfall har jeg ikke kjørt siden i fjor, så i går var jeg grisestøl i både rumpe og lår, herlig følelse.

  Over til overskriften, nemlig dørstokkmila. Skal ærlig si at jeg også har dager hvor det frister mer å ligge på sofaen med en serie på skjermen enn å dra på trening, og i går var en slik dag. Grisestøl etter lørdagens økt, og jeg var sliten. Men så hadde jeg selvfølgelig skrevet her på bloggen at helgen skulle være fylt med trening (kan jo ikke lyge til leserne mine), så da gikk jeg på badet, satte musikken på full guffe, byttet om og kastet i meg pwo'en. Deretter slang jeg bagen på skuldra, gikk ut i bilen hvor jeg også satte musikken på full guffe og kjørte til Hell. Så i går ble faktisk bloggen min treningsmotivasjon, klager ikke på det altså.

  Økta ble halvveis veldig god og halvveis ikke så god. Men det er bedre enn ingenting etter min mening. Perset faktisk med 90kg i omvendt hack-lift (begge knebøystativene var opptatt, så da ble det omvendt hack-lift istede for), og kjørte 60kg i frontbøy veldig lett. Men når jeg skulle over til sumo mark og vanlig mark ble 80kg grisetungt. 
  Men alt i alt sier jeg meg fornøyd med økta, og belønnet meg selv med en tur hos SunChaser for å friske opp brunfargen, alltid like deilig å bare slappe av med god musikk på ørene mens man blir brun. Anbefaler dere til å ta turen innom!  Men før trening skal jeg og Karoline en tur til Trondheim for en liten shoppingrunde, ja dere leste riktig, jeg skal på shopping. Det skjer virkelig ikke ofte, haha. Men vi skal feire bursdagen vår i helgen, så da må det handles inn litt nye klær. 

  Håper dere får en kjempefin og sprek start på uken, så skrives vi senere :-)


 • Publisert i Trening
 • Tidenes svetteøkt

  • 06.08.2015, 14:15

  Heisann! 

  Blir bare en kjapp oppdatering før jeg hopper i dusjen, har endel jeg skal få gjort i dag skjønner dere. Formen er forresten blitt litt bedre nå, endelig!
  I dag har forresten min kjære treningsbuddy, partner in crime og bestevenn Karoline bursdag! Så gå inn på bloggen hennes som dere finner HER og gratuler henne med dagen! :-)

  Fikk beskjed av coachen om å fortsette med det samme programmet en stund til for å bygge enda mer masse på beina, så i dag ble det tidenes svetteøkt på Hell med Karoline. Var sol og veldig varmt på Stjørdal i dag, og da er det selvfølgelig veldig varmt på Hell. Men det er alltid godt å få svetta litt på trening.

  Øvelsene vi kjørte:

  Jump squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Pistol squats  Om det ikke var varmt nok fra før ble det hvertfall varmt etter x antall runder med burpees, svetten rant bokstavelig talt. Fin info til dere sikkert, haha. 
  Senere i dag skal jeg og Karoline inn til Trondheim for å spise, for deretter å dra på kino for å se Magic Mike XXL. Trenger vell ikke å si at vi gleder oss veldig til filmen? 

  Håper dere får en kjempefin torsdag videre, så skrives vi i morgen!


 • Publisert i Trening
 • Gårsdagens

  • 02.08.2015, 22:19

  God søndagskveld alle sammen :-)

  Kommer med en veldig kjapp oppdatering før jeg hopper i seng, skal opp tidlig i morgen på jobb, så da er det greit å få nok søvn. Tenkte å skrive om gårsdagens økt på rygg og triceps. Fikk en veldig god og ikke minst tung og effektiv økt, og er relativt stiv og støl i dag, herlig!

  Øvelsene jeg kjørte:

  Chins 4x8-12
  Nedtrekk bredt grep 4x8-12
  T-Bar row 3x8-12
  Pullover i kabel 12-15
  Franskpress 4x8-12
  Nedpress 12-15 
  Triceps press med tau over hodet 3x12-15

  Fikk også tatt ett bilde til bloggen;  Ellers så har denne søndagen vært veldig lat, den har bestått av god mat og film/serie, Akkurat slik en søndag skal være. Kroppen trengte også en hviledag fra trening, men i morgen er jeg klar for en ny uke med jobb og mange gode treningsøkter! Hva med dere? Klare for en ny og sprek uke?

  Men nå må jeg hoppe i seng, vi skrives mer i morgen :-) 


 • Publisert i Trening
 • 4/5

  • 30.07.2015, 20:32

  Heisann :-)

  Nå er 4/5 bein-økter gjennomført for denne uken, det føles godt. Dagens økt ble helt ok, alt føltes mye tyngre ut i dag enn hva det gjorde forrige torsdag. Men alle øktene kan ikke bli gode, da setter man ikke ordentlig pris på de øktene som faktisk blir gode. Kan ha noe å gjøre med at jeg ikke var helt i form i dag, men satser på at jeg er bra igjen i morgen. 

  Dagens økt så slik ut;

  Oppvarming og tøying + rulling (vondt som fy, men det hjelper sykt mye)
  Knebøy 5x3-5
  Frontbøy 5x3-5
  Sumo mark 5x3-5
  Vanlig mark 5x4-6

  Fikk ikke tatt noen bilder under økta i dag siden jeg trente alene, men i morgen skal jeg trene med en kompis, så skal få lurt han til å ta litt bilder av noen av øvelsene. 
  Tok noen bilder før og etter da, ikke at det er så veeldig interessant for dere kanskje, men bedre enn ingen bilder, sant?
  Vises kanskje ikke på bildet, men det er stigning 15 og 2 i hastighet her. Går i ca. 5-7min før jeg tøyer ut og ruller.

  For dere som lurer, nei, jeg trener ikke i disse skoene. Dette var rett før jeg dro hjem.

  Håper dere har hatt en kjempefin torsdag så langt, så skrives vi mer i morgen :-) Nå skal jeg lage meg kveldsmat som skal bestå av tunfisk, ris og grønnsaker. Nam!


 • Publisert i Trening
 • Lillelørdag og volumøkt

  • 29.07.2015, 22:51

  Hei og god lillelørdag! (Dette skulle publiseres tidligere i dag, men pc-en hang seg opp ...)

  Hadde fri fra jobb i dag også, så da ble det trening ca. klokken 13. I dag sto det som vanlig bein på planen (dere må bli lei av å lese om så mange bein-økter, haha), med fokus på volum. Da snakker vi om 15-20 reps i bøy på hvert sett. Melkesyre? Det kan jeg skrive under på! Men følelsen du får etter trening er verdt all melkesyre i verden. 
  I dag prøvde jeg en ny øvelse også, nordic hamstring istede for liggende leg/lårcurl. Den tok utrolig godt på hamstrings, så tipper jeg blir å kjenne dette i morgen. 

  Økta så forresten slik ut:

  Oppvarming og tøying (med rumble rollern)
  Knebøy 5x15-20
  Sissy squat 5x8-12
  Nordic hamstring 5x8-12
  Stående leg/lårcurl 5x8-12

  Det er kun 4 øvelser, men jeg skal love dere at dere blir slitne om dere prøver ut denne økta, og ikke minst at dere kjenner melkesyra komme på den første øvelsen. 
  Nå er det forresten bare to dager igjen med dette programmet, så får vi se hva jeg starter med på mandag. Jeg gleder meg hvertfall!

  Siden jeg fortsatt er helt elendig til å huske å ta bilder må jeg legge ved noen som er tatt tidligere, men ikke vist på bloggen.


   

  Ble bare en kjapp oppdatering, nå skal jeg hoppe i seng. Vi skrives i morgen! :-)


 • Publisert i Trening
 • 28.07.2015

  • 28.07.2015, 16:47

  Hei dere! 6 dager siden sist blogginnlegg ser jeg, tok meg noen dager fri siden det skjedde noe på privaten. Som jeg skrev sist så skulle jeg sove over hos bestemoren min fra onsdag til torsdag, og grunnen til det var at jeg skulle kjøre henne til sykehuset for en operasjon. Hun har fått kreft, men det har heldigvis ikke spredt seg, så håper på det beste. Da skjønner dere kanskje grunnen til det lille fraværet mitt?

  Uansett, i dag hadde jeg to økter. Første økt på skuldre og legger, og den andre på bein. Kjørte øktene med kun 1 time i mellom, og herlighet så tungt det var, haha. Kjørte den første økten nesten fastende, så kan ikke si at jeg fikk noe spesielt med trykk/pump i skuldrene, men fikk en veldig god økt med mye melkesyre. Den andre økten gikk veldig bra, men igjen, burpees ... fortsatt ikke noen fan av akkurat den øvelsen, men man får en utrolig god følelse når man er ferdig. 

  Så nå har jeg nettopp spist, og sitter i sofaen og er mildt sagt sliten. Resten av kvelden skal jeg slappe av har jeg tenkt, og lade opp til morgendagens bein-økt. Dette er siste uken på programmet jeg har fått av Le Invest AS, så får vi se hvordan neste måned blir. Har hvertfall blitt litt sterkere, og økt en del rundt lårene, noe som er veldig gøy og ikke minst motiverende. 

  Slenger med noen bilder fra de siste dagene;

  Men nå skal jeg hoppe i dusjen, vi skrives senere!


 • Publisert i Trening
 • Sånn kan det gå

  • 08.07.2015, 08:55

  Hei!
  Om det er noe dere fort finner ut av å lese bloggen min etter hvert er at jeg er en stor vimse/klumse til tider (klæbb som vi sier på trøndersk). I går morrest da jeg skulle gå min vanlige runde å rydde på treningssenteret klarte jeg søren meg å tråkke over som bare det når jeg ryddet i salen. Sto på en (lav) steppkasse og skulle ta ned en slynge, det gikk greit det, men da jeg skulle ned fra kassen satte jeg vell foten ned feil (altså, tråkket feil), og tråkket over og landet pladask på mattene. Der ble jeg liggende i hvertfall 1 minutt før jeg kavet meg delvis opp. Søren så vondt det var!
  Holdt foten hevet store deler av dagen, og klarte å gjennomføre en bein-økt med Karoline. Foten var grei på de to første øvelsene, men når jeg skulle starte med burpees og pistol squats var den vond. Men jeg gjennomførte, og tok det veldig med ro resten av dagen/kvelden. Så sånn kan det gå.

  Noen bilder fra økta, flink blogger;

  Foten føles litt bedre i dag, men er veldig vond å stå/gå på enda, men den blir nok bra igjen iløpet av uken tenker jeg.

  Prøvde forresten ut oppskriften på vaniljeis i går, men jeg ble ikke helt fornøyd med resultatet ... så jeg tenkte å lage den igjen i dag og la den stå en time ekstra i fryseren, så om den blir vellykket poster jeg selvfølgelig oppskriften her på bloggen. Min stivnet ikke helt, så ble en slags halvstivnet vaniljerøre. Men det tror jeg har litt med hvilket proteinpulver man bruker. Smaken var hvertfall utrolig god!

  Ha en fin onsdag videre!

   


 • Publisert i Trening
 • Tanya Rosvold
  Velkommen til en av mange treningsblogger. Bloggen handler først og fremst og trening og kosthold, men også om hverdagen min. For sponsing, reklame og øvrige henvendelser kan du kontakte meg på: tanyarosvold@hotmail.no

  Arkiv
  hits