Tanya Rosvold
10 ting dere kanskje ikke visste om meg #2

  • 04.11.2016, 14:19

Hei dere!

Virket som om at dere likte mitt forrige innlegg om ting dere kanskje ikke visste om meg, så da kjører vi på med enda en!

1. Om valget står mellom å være hjemme å spise god mat og se på serie/film eller å dra ut på fest velger jeg førstnevnte. Det å dra på fest er gøy det altså, men føler ikke jeg har behov for å dra ut å feste hele tiden. 

2. Jeg har lesebriller. Som kun blir brukt,om jeg er på rommet mitt og skal blogge. Er nemlig litt langsynt. Eller, jeg var hvertfall det sist jeg hadde synstest (som er noen år siden nå vell og merke).

3. Jeg brukte å ha et veldig til temperament/kort lunte. Som egentlig kun gikk utover lillesøsteren min, for hun vet akkurat hvordan hun skal provosere meg. Noe hun kan få til den dag i dag også, men det er vell slik med søsken? Ellers så klarer jeg ikke å bli sint på personer lengre (det er veldig få personer i tilfellet) , isåfall varer det ikke lengre enn maks noen timer, maks. Forhåpentligvis har jeg vokst det av meg. Men det ligger faktisk i slekta å ha kort lunte fra tidlig alder, for så å vokse det av seg. 

4. Jeg kan helt fint kaste bort en hel dag med å kun se på serier fra jeg står opp til jeg legger meg. Når jeg har treningsfri og fri fra jobb vell og merke.

5. Denne er litt klein å innrømme offentlig føler jeg, men jeg måtte ha tre forsøk før jeg bestod teoriprøven til bil (alle gode ting er 3 ikke sant?) og to forsøk på selve oppkjøringa. Tror jeg var alt for nervøs den første gangen jeg skulle prøve meg på oppkjøringa, og presterte å snu der det ikke var lov å kjøre inn. Smarta så ikke skiltet, haha. Men jeg klarte det på andre forsøk.

6. Når jeg startet å trene hadde jeg 0 rumpe, så det jeg har av rumpe nå, det har jeg virkelig jobbet beinhardt for. Nesten så jeg skjemmes, men er nok ikke noen "gode gener" her i gården, startet med 0 rumpe, og føler jeg har klart å bygd endel på 4 år hvertfall. Ikke helt samme posen på bildene under her, men det er hvertfall litt som har skjedd på 4 år.


Nå er jo bildet til høyre litt gammelt også, men har ikke krympet siden det har blitt tatt.

7. Jeg har sprøyteskrekk. Da er det snakk om vaksiner osv, blodprøver har jeg ikke noe problem med. Dette gjelder også sånn "stikk i fingeren" istede for vanlige blodprøver, det takler jeg ikke. Husker når vi skulle ta vaksine på barneskolen, typ 4.klasse tror jeg. Gikk inn med en veninne, jeg var først ut. Dama tok fram nåla, og redd som jeg var spurte jeg om hun ikke hadde en mindre nål. Veninnen min fikk latterkrampe og fortalte meg at dette var den minste nåla de hadde, følte meg temmelig tøff der jeg satt med tårer i øynene og var livredd den lille nåla altså, haha.

8. Jeg hater skrekkfilmer. Jeg er kanskje 21år, men jeg får fortsatt mareritt om jeg ser en skrekkfilm. Var på kino og så "Lights out" i september en gang, og jeg er fortsatt redd for å skru av lyset på kvelden. Litt pysete bare.

9. Muskelgruppen jeg er svakest i er bryst.

10. Jeg skal ta opp fag på nyåret, slik at jeg kan starte å studere til høsten. Har fullført videregående altså, men må forbedre karakterene mine litt slik at jeg får et høyere snitt.


Spørsmålsrunde

  • 24.06.2015, 21:21

Hallo! Da tenkte jeg å kjøre i gang med en spørsmålsrunde slik at både nye og gamle lesere får blitt litt bedre kjent med meg. Spør om hva som helst (veldig private spørsmål blir ikke tatt med), så fyr løs! Dere kan stille så mange spørsmål dere vil :-)


Tanya Rosvold
Velkommen til en av mange treningsblogger. Bloggen handler først og fremst og trening og kosthold, men også om hverdagen min. For sponsing, reklame og øvrige henvendelser kan du kontakte meg på: tanyarosvold@hotmail.no

Arkiv
hits