Tanya Rosvold
Gårsdagens og beskrivelse av noen øvelser

 • 11.11.2016, 22:34

God kveld alle sammen!

Har vært endel jobbing og litt lange dager på jobb denne uken, derfor det har vært litt stille her inne. Men jeg oppdaterer når jeg har tid og energi.

Fikk et spørsmål i kommentarfeltet om jeg kunne forklare noen øvelser litt nærmere, noe som passet veldig bra når jeg hadde dag 4 av programmet i går, så da fikk vi tatt noen bilder til dere også. 

Første øvelse ut er knebøy, 4 sek eksentriske. Dette er ikke noe avansert i det hele tatt, og det hele går ut på at du kjører en helt vanlig knebøy, men du bruker 4 sekunder fra toppen til bunnen, om dere skjønner? Det er veldig enkelt, men øvelsen bli automatisk tyngre. 

Neste ut er bakoverutfall i smith. Denne er også veldig enkel, du kjører vanlig bakoverutfall i en smith-maskin (bildet under).Siste øvelse ut er tåhev på bosuball. Du kjører vanlig stående tåhev med vekter, på toppen av en bosuball (bildet under)Håper dere ble litt klokere, om ikke er det bare å søke på youtube. I dag ble det litt motvillig treningsfri, men kjenner kroppen har godt av en dag med hvile etter en lang (men veldig moro) dag på hotellet. Så blir det tidlig trening i morgen før jeg skal på show med en god veninne av meg. Gleder meg like mye til begge deler faktisk, haha.

Vi skrives senere, god helg!

 


 • Publisert i Samarbeid
 • Logg treningen din

  • 14.08.2015, 09:13

  //I samarbeid med GOpluss.com, produktet er sponset

   

  Hei! For en god stund tilbake fikk jeg tilsendt en treningsdagbok/loggbok(link) i posten, som jeg tenkte å dele med dere nå (bedre sent enn aldri eller?).
  Kan starte med prisen, som ligger på kun 249kr. Det er veldig billig etter min mening, og boken er virkelig verdt pengene! Jeg har brukt min flittig, og jeg trener ikke uten den, og den ligger alltid klar til bruk i bagen.
  I treningsdagboken har du; ukeplanlegger, dagplan, oppsummering, kosthold og livsstil. I tillegg til dette får du en innføring i hvordan du kan bruke treningsdagboken, du finner nyttige tips og ikke minst motivasjon. En setning fra boken lyder; "Planlegg økta i forkant, slik at du vet nøyaktig hva du skal gjøre." Dette stemmer veldig bra for min del, og jeg setter meg alltid ned med boken og skriver ned dagens økt noen timer i forkant, slik at jeg vet hva jeg skal trene, hvor mange sett og reps jeg skal ha osv.
  Den passer til de aller fleste, og ikke bare til de som trener styrke.

  Jeg liker denne boken veldig godt, og den er veldig annerledes enn de jeg har sett tidligere. Du får med så mye mer i denne treningsdagboken enn de fleste andre. Min er snart utskrevet, så jeg skal klikke meg innpå Gopluss.com (link) senere i dag og bestille meg enda en.

  Noen bilder fra boka;  Anbefales på det sterkeste! Ha en super fredag videre, så skrives vi senere :-)

   


 • Publisert i Samarbeid
 • Et supert tips

  • 31.07.2015, 12:30

  Hei :-)

  Som dere vet jobber jeg på Hell, så jeg tenkte å gi dere et supert tips på en lokal PT (han tar også på seg online kunder), nemlig min kollega Marius Børseth. Dere finner hjemmesiden hans HER og Facebook-siden hans HER.


  Marius er han til høyre for dere som lurer, til venstre har vi sjefen min, Steinar Thyholdt.

  Litt om Marius;

  Marius Børseth, personlig trener med utdanning fra NPTI i USA og fitness nutrition specialist via The International Sports Sciences Association (ISSA).

  - Sertifisert personlig trener

  - Sertifisert Fitness nutrition specialist

  - Certified bone health specialist (Trening for å forebygge osteoporose og styrke beinmassetetthet)

  Han har samarbeidsavtale med Hell Treningsstudio AS, like ved Trondheim lufthavn Værnes. For å trene med han på Hell må du enten være medlem eller betale dagspass. Priser o.l finner du på Hell sin hjemmeside HER.

  Tjenester han tilbyr:

  - Timer til både personer og bedrifter.

  - Bevegelsesanalyser, fettprosentmålinger, kostholdsveiledning og individualiserte treningsprogram basert på deg og dine mål.
  Ut i fra din fettprosent kan han kalkulere ditt daglige behov for kalorier, hvor mye og hva du bør spise for vektoppgang eller vektnedgang.

  - Online coaching med personlig oppfølging via e-post eller skype.

  - Treningsprogrammet B-fit, skapt og designet av han, inkluderer kostholdsplan og treningsprogram med oppfølging i 12 uker per e-post.

  - Spesielt tilrettelagt trening for osteoporose, høyt blodtrykk, diabetes og gravide.
  Om du har noen spesielle sykdommer eller skader, ta kontakt så kan dere ta en prat om hvordan han kan hjelpe deg.

  - Beinhelsetrening for personer som ønsker å styrke sin beinmassetetthet.

  For personer er det også mulig å bestille PT duo, maks 2 personer.

  For bedrifter tilbyr han diverse saltimer, ut i fra bedriftens ønske. Dette er en veldig fin måte å skape et godt arbeidsmiljø på, samtidig som de ansattes helse og velvære ivaretaes.

   

  Ta kontakt med han for en uforpliktende prat :-)

   


 • Publisert i Samarbeid
 • Lillelørdag

  • 22.07.2015, 15:26

   //I samarbeid med SunChaser

  God onsdag/lillelørdag! Hatt en bra dag så langt? Det har hvertfall jeg!
  Har vært små-uggen siden fredag forrige uke, og på mandag våknet jeg med skallebank og vond hals (+fikk ikke til å svelge noe, i det hele tatt), samme på tirsdag. Men grunnen til at denne dagen har vært bra er at jeg våknet med bare litt vondt i halsen, og hadde ikke vondt i hodet i det hele tatt, herlig! Har fått trent alle dagene, men føler ikke øktene har vært helt optimale ... så gleder meg til å bli frisk igjen!

  Dagens økt var en volum-økt, eller som jeg liker å kalle det; kondisøkta. Blir jo både anpusten og svetten renner, haha. Sikkert et veldig fint syn. Men man skal ikke se bra ut under/etter en god treningsøkt mener nå jeg. Så dagens økt ble både tung og veldig god! Svei i både framside og bakside lår, og rumpa. En deilig følelse.

  Bildene er fra gårsdagens økt
  Litt senere skal jeg stikke innom verdens beste SunChaser (link til facebook-siden deres) for å få litt farge på kroppen. I Trøndelag har vi bare regn, og siden jeg uansett ikke eier tålmodighet til å ligge å sole meg ute når det først er sol er SunChaser helt supert! Jeg ligger der i ca. 20-30min hver gang, og på den korte tiden har jeg fått en kjempefin og dyp brunfarge! Alltid like fornøyd. Musikken der er også veldig bra, og man kan koble til egen musikk på sol nr. 4 og 6. Disse to er mine favoritter, og jeg koser meg virkelig hver gang jeg tar sol. Ingenting slår følelsen av å bare legge seg i solsenga etter en tung treningsøkt og bare slappe av med god musikk mens man blir brun.
  Anbefaler alle som bor i Stjørdal, eller i rundt Stjørdal å ta turen innom. SunChaser er uten tvil det beste solstudioet på Stjørdal. Nå er jo jeg sponset, men jeg hadde ikke tatt sol der, og hvertfall ikke skrevet så mye bra om de om de ikke var de beste! SunChaser ligger i Kjøpmannsgata 13, rett ved Amore og på den andre siden av Quality Hotell. Altså midt i sentrum. De har åpent hver dag fra 06:00 - 23:00.  Ellers er planene for dagen å stikke til min kjære bestemor i kveld og sove over der siden jeg har fri fra jobb i morgen, alt for lenge siden jeg har gjort det, så det blir koselig :-)

  Håper dere får en fortsatt fin dag, så skrives vi senere!


 • Publisert i Samarbeid
 • Tanya Rosvold
  Velkommen til en av mange treningsblogger. Bloggen handler først og fremst og trening og kosthold, men også om hverdagen min. For sponsing, reklame og øvrige henvendelser kan du kontakte meg på: tanyarosvold@hotmail.no

  Arkiv
  hits