Tanya Rosvold
Havre-pizza

 • 22.11.2015, 15:50

God søndag :-)

 

En liten ting før jeg deler oppskriften på pizzaen, jeg tok per i knebøy i går, noe som var ekstremt etterlengtet. Kunne sikkert løftet mer med tanke på hvor lett det kjentes ut i går, men det får bli neste gang. Jeg klarte endelig 90kg, har stått fast på 80-84kg utrolig lenge, men i går gikk det! Gleder meg til neste uke, da skal jeg prøve tyngre!

Så var det oppskriften da, jeg skrev faktisk ned alt på mobilen mens vi (mest Karoline) lagde dem, for ja, vi lagde to. 

Oppskriften er tatt på slump, men dere skal få alle ingrediensene hvertfall. 

Bunn:

Havregryn
Rugmel
Bakepulver
3 ss hvetemel
Vann
Bittelitt olje

Fyll:

Rømme (skal smøres på bunnen)
Strimlet svinekjøtt med ketchup (kan bruke annen type kjøtt også)
Mais
Løk (om ønskelig)
Ost, massemasse ost
Strandaskinke på toppen

Når dere har blandet alle ingrediensene til bunnen skal den smøres utover et brett med bakepapir, så inn i ovnen for forhåndssteking. Når den er ferdig tar dere den ut og tar på fyllet, deretter inn i ovnen til osten har smeltet og blitt litt gyllen. Utrolig lett å lage, og det tar ikke noe lang tid heller. Skulle gjerne ha vært mer presis med hvor mye dere skal ha av hver ingrediens, men Karoline er en mester på å lage ting på slump, haha. Men dere finner fort ut hvor mye dere trenger av hver ting. Vi hadde ikke igjen så mye ketchup, så vi brukte hakkede tomater, noe vi fort fant ut at ikke var det smarteste valget. For bunnene ble jo fort litt blaute, haha. Noe dere ser på det nederste bildet til høyre. Men pizzaen smakte kjempegodt til tross for det. 

Nå skal jeg fortsette med det jeg har gjort stort sett i hele dag, slappe av i sengen med serie på skjermen. Søndager er gull verdt ♥ Kos dere masse videre!


Fredagens

 • 20.11.2015, 19:56

God helg folkens!

 

I går hadde jeg som sagt treningsfri, og det hadde kroppen veldig godt av merket jeg. Sloknet på sofaen rundt halv 7 i går kveld og sov helt fram til rundt 11 (med et lite unntak av at jeg våknet for å sende en melding) før jeg gikk å la meg i sengen og sov til vekkerklokka ringte i morges.

I dag derimot, da var det tilbake til trening, og etter gårsdagens hviledag hadde jeg mye å gi på trening i dag. Veldig godt! På det programmet jeg kjører nå er det litt flere reps på markløft, så da blir det ikke å løfte like tungt, men jeg klarte å øke på mark i dag likevel, og noen av de andre øvelsene. Det er alltid like gøy!

Siden jeg virkelig ikke har et eneste bilde å dele med dere (er ikke helt rutinert enda, beklager for det), så slenger jeg med et bilde som ble tatt for noen uker siden (?) hvor jeg holder på med markløft. Bedre enn ingen bilder håper jeg. 

Så nydelig når man skviser på toppen og får den berømte rosinrumpa


Øvelsene jeg kjørte:

Pulltrough
Markløft
Pistolsquat
Sittende roing
Stående militærpress
Sidehev i kabel
Franskpress
Reverse hyperextension

Som dere ser er jeg gjennom litt forskjellige muskelgrupper på en økt, og jeg skal love dere at det kjennes! LItt stiv og støl overalt hver dag, haha. Men det er godt å kjenne at man har trent, synes jeg hvertfall. 

Ellers så har jeg ikke gjort stort, vært på jobb, handlet mat og slappet av. Veldig godt igrunn, og om ikke så lenge stikker jeg til Karoline for å ha en kosekveld med frustrerte fruer på skjermen, kald pepsi-max i glasset og havrepizza på fatet. Skal ta bilder og spørre om oppskrift på pizzaen, for den så veldig god ut! Så tipper jeg legger ut bilder og oppskrift til dere i morgen om det er ønskelig. 

Vi skrives senere, ha en super helg!


 • Publisert i Trening
 • 3/5

  • 18.11.2015, 19:37

  God kveld!

   

  Har dere hatt en fin dag så langt? Det har hvertfall jeg. Dagen startet som vanlig på jobb, hvor jeg hadde to saltimer med to herlige gjenger. Etter jobb ble ukens tredje av femte styrkeøkt gjennomført, og det ble en veldig god og ikke minst tung økt på bein, rumpe, bryst og rygg. På det nye programmet jeg holder på med nå trener jeg flere muskelgrupper hver dag, og det ser ut som om at det funker veldig bra. Tror ikke jeg har trent så mange muskelgrupper på en og samme økt før, så veldig gøy å prøve noe nytt!

  I dag hadde jeg blant annet hip thrust som nest siste øvelse med 3 x 20 reps (+ et oppvarmingsett), og herregud det svei! Slet virkelig med å gå etter økten, og jeg ble sittende i sofaen på Hell i 1,5 time før jeg i det hele tatt orket å reise meg, haha. Sier meg veldig fornøyd med dagens økt med andre ord. 
  Etter trening ble det biff, ris og avokado på meg, og gainer med sjokoladesmak (det står sjokolade på posen, men smaker som kakao) til "dessert". 

  gainer og mat/ slik jeg satt mellom settene med hip thrust, haha

  Og når jeg omsider kom meg opp av sofaen dro jeg innom SunChaser for å få litt sol og ikke minst varme på kroppen. Vinteren er på vei til Trøndelag har jeg merket, for gud så kaldt det er om dagene. 

  I morgen blir det derimot helt treningsfri på meg, ingen saltimer og ingen styrketrening. Litt kjedelig, men kroppen trenger litt hvile av og til den også slik at den får tid til å restituere seg og er fit for fight til neste økt. 

  Har egentlig ikke så mye mer å komme med akkurat nå, dere må kose dere masse videre, så skrives vi snart igjen! 

   


 • Publisert i Trening
 • Back on track

  • 17.11.2015, 15:56

  Heisann, hvordan går det med dere? Nå er det alt for lenge siden jeg har vært her inne og skrevet til dere, beklager for det. Jeg har savnet bloggen, men jeg skal ærlig si at den har stått helt nederst på prioriteringslisten min den siste tiden, og jeg fikk sosiale medier litt opp i halsen en periode og ble gørrlei. Jeg er vell ikke den eneste?

  Uansett, her kommer en kort oppsummering fra den siste tiden, det er vell på sin plass tenker jeg.

  • Jeg har vært i Oslo nok en gang for å besøkt verdens beste Marthe, alltid like koselig og moro!

  • Jeg har fått både treningsprogram og matplan av Marius (kollegaen min), for ja, jeg trengte litt hjelp nå. Som dere vet har jeg en veldig høy forbrenning, så det er greit å la noen andre få ta over det "problemet", haha. Så nå er det Marius sin jobb å få meg opp i vekt. Men det er jo jeg som skal spise all maten og gjøre mitt beste på trening.
   Kommer ikke til å si akkurat hvor mange kcal jeg spiser om dagen. For det første så er jeg ikke helt sikker selv, og for det andre så er det ikke sikkert at det som funker på meg funker på deg. Men jeg kan si at jeg ligger godt over 3000kcal om dagen, og stortrives med det.

  • Jeg har jobbet og trent mye, veldig mye. Sjefen har vært bortreist siden 6.november (landet i Norge i dag), så det har blitt dobbelt opp for meg og kollegaen min med både saltimer og timer i resepsjonen. Noe som har gjort til at jeg nesten bare har vært hjemme for å sovet og laget matpakker de to siste ukene, og jeg har vært veldig sliten, haha. Men jeg klager ikke, det er dette jeg liker å holde på meg. Men skal innrømme at 11 økter (saltimer + mine egne 5 økter) på 5 dager tok på forrige uke, så jeg brukte helgen på å bare slappe av og ta igjen litt tapt søvn.
  • Jeg har vært på Graffi med Karoline og Tobias, hvor jeg satt å spiste i nesten 1 time i strekk uten å bli mett, haha. Litt matvrak bare. Veldig god mat da! Jeg og Karoline bestillte "grillfest", mens Tobias bestillte seg biff. En koselig og vellykket kveld.
  • Jeg har vært på taco'kveld hos Karoline, utrolig koselig som alltid. Hvor vi fikk tatt igjen litt gossip. Begge har jobbet mye i det siste, så det var en etterlengtet veninnekveld.

  Nå tenkte jeg at det kom til å bli flere punkter egentlig, men det er nok dette som er det mest "spennende" som har skjedd siden sist.

  Slenger med noen bilder (i tilfeldig rekkefølge);

  Beklager for forskjellig størrelse på bildene, men tenker at det er bedre enn ingenting i denne omgang? Siden sjefen er tilbake på jobb i morgen tenker jeg at det egentlig ikke skal være noe problem for meg å få oppdatert dere litt oftere. Kommer ikke til å love at jeg poster innlegg her inne hver dag, men vi får se hvordan det blir.

  Håper dere får en super tirsdag videre! :-)


 • Publisert i Blogg
 • Tanya Rosvold
  Velkommen til en av mange treningsblogger. Bloggen handler først og fremst og trening og kosthold, men også om hverdagen min. For sponsing, reklame og øvrige henvendelser kan du kontakte meg på: tanyarosvold@hotmail.no

  Arkiv
  hits