Tanya Rosvold
Treningsprogram dag 1

 • 31.10.2016, 18:00

Hei dere!

Tenkte å dele mitt nåværende treningsprogram med dere, så tar vi dag for dag. Jeg kjører en fire-splitt, noe som vil si at programmet går over fire dager. Når jeg er ferdig med dag fire på programmet starter jeg bare på dag 1 igjen og fortsetter fram til jeg trenger en hviledag eller to.

Her kommer dag 1;

Knebøy
Leg extensions
Chins m/strikk
Reverse pec
Glutebridge


Bildet er noen uker gammelt, men se hvor langt håret mitt endelig begynner å bli! Er det noe som virkelig tar tid, så er det å spare til langt hår folkens!
 

Dette er dagen med minst øvelser, men det vil ikke si at den er noe lettere enn de andre dagene. På denne dagen har jeg en del sett, og mindre reps. Som betyr at denne økten er veldig tung, for jeg skal greit høyt opp på vektene. Kjørte denne økten i dag, og skal også ha denne på fredag, gleder meg allerede!

I morgen står dag 2 på planen, og det får dere lese om i morgen. To innlegg på én dag er ikke verst da? Blir nok ikke en vanesak at det kommer to innlegg om dagen her inne, men ett om dagen skal jeg nok klare!

 


 • Publisert i Trening
 • Siden sist

  • 31.10.2016, 13:35

  Som jeg skrev i forrige innlegg, tenkte jeg å fortelle litt kort om hva som har skjedd de siste månedene. Here we go! (blogg.no var nede store deler av fredag, så fikk ikke blogget da, og i helgen var jeg opptatt på hotellet. Derfor det har vært stille her inne)

  • Har hatt 3-4 forskjellige treningsprogrammer, noe som har resultert i at jeg har perset i flere øvelser. Hjelper med litt variasjon folkens! Perset blant annet med 200kg 1 rep i glutebridge, 110kg 1 rep i sumo markløft, 32kg i hver hånd på bulgarske utfall, 24kg i hver hånd på ettbens rumenske (so far) og endelig 16kilos manualer i hver hånd i sittende skulderpress. Det var de jeg kom på i farten.
  • Frøkna her har flyttet til Trondheim og stortrives (jobber fortsatt på Hell, så jeg pendler).
  • Har også blitt ekstrahjelp som servitør hos Clarion Hotell og konferansesenter ved pirbadet. Stortrives virkelig!
  • Har både vært på Tydalsfestival og feiret bursdag med Karoline. Totalt drukket 4 ganger i år.
  • Hatt betennelse 4 plasser i venstre skulder som betyr at jeg har hatt treningsnekt på å trene skuldre i litt over 4 mnd, hvilket betyr at de har tapt seg veldig. Noe som selvfølgelig er veldig kjedelig med tanke på at skuldre er min favorittøkt.


  Tatt fra en dag jeg følte at magemusklene vistes litt, haha. Kan trøste meg med at de gjemmer seg under all maten!
   

  Trodde det var mer som hadde skjedd siden sist, men kommer ikke på noe mer akkurat nå gitt.

  Skrik ut om det er noe spesielt dere vil lese om på bloggen, tar imot alt av tips, råd og ønsker.

  Vi skrives senere!


 • Publisert i Blogg
 • Vi prøver igjen

  • 27.10.2016, 13:17

  Heisann! Nå er det virkelig lenge siden sist. Føler jeg har skrevet det hver gang jeg skulle ha skrevet et innlegg her inne det siste året, noe som sikkert stemmer også. Men jeg tenkte å gi bloggen ett siste forsøk, og se hvordan det går. Har savnet bloggen litt i det siste, og muligens fått litt motivasjon til å blogge også. Satser på det!

  Ser at det fortsatt er noen få som er innom bloggen om dagen, til tross for at jeg ikke har skrevet her inne siden typ mai. Så tusen takk til dere som har vært tålmodige med meg. Har allerede forhåndsskrevet noen innlegg til dere, så nå gjelder det bare å få inn litt bloggrutiner igjen tenker jeg. Som f.eks å bli flink til å ta bilder under trening, kanskje litt matbilder osv. Men kom gjerne med ønsker om hva dere vil lese om her inne, det taes godt imot!

  Kommer et eget innlegg om hva som har skjedd siden sist enten senere i kveld eller iløpet av morgendagen. Håper dere får en fin torsdag videre, så skrives vi senere!

   


 • Publisert i Blogg
 • Tanya Rosvold
  Velkommen til en av mange treningsblogger. Bloggen handler først og fremst og trening og kosthold, men også om hverdagen min. For sponsing, reklame og øvrige henvendelser kan du kontakte meg på: tanyarosvold@hotmail.no

  Arkiv
  hits