Tanya Rosvold
Lacy sunday

 • 30.08.2015, 20:48

God søndagskveld!

Har vært veldig sliten denne uken, derfor det har vært litt stille her inne på bloggen. Presterte å sovne på sofaen i halv 8 tiden på torsdagskvelden, sov til kvart på 11, pusset tennene og gikk å la meg i sengen og sov til alarmen ringte. Kan ha noe å gjøre med at jeg endelig perset i 3 av 4 øvelser på bein-økta den dagen, herlig følelse hvertfall!

Har gjennomført 8 treningsøkter denne uken, så det sier jeg meg veldig fornøyd med (hadde treningsfri i dag da). I går trente jeg med en kompis (som skal debutere i Men's Physic om få uker), så da ble det skuldre igjen, biceps og mage. Nå skal det sies at jeg var helt død etter 4 øvelser på skuldre, så ble kun 1 øvelse på biceps for min del og 2 øvelser på mage før jeg sa meg fornøyd med økta. 

Øvelsene jeg kjørte i går (vi kjørte litt forskjellige øvelser):

Skulderpress
Omvendt Pecdec
Omvendt kabelkryssdrag
Sidehev
Bicepscurl med z-stang
Situps i maskin
Hengende beinhev

Så bar det hjem for å ta en kjapp dusj før jeg hentet Karoline for å kjøpe thai-mat og ha en ordentlig kosekveld, veldig etterlengtet. 

I dag derrimot har jeg gjort så lite som mulig, jeg er stiv og støl i hele kroppen omtrent, så det var litt ekstra godt med treningsfri i dag. Så dagen i dag har gått til å sett filmer på netflix og spise, haha. Ikke så veldig spennende, men godt. 

Litt senere skal jeg ta turen nedover til SunChaser for å friske opp fargen litt, fin avslutning på en fin helg. Vi skrives senere!

 


 • Publisert i Trening
 • Lillelørdag

  • 26.08.2015, 21:14

  God kveld!

  Kom så og si nettopp hjem fra et koselig besøk hos bestemor hvor det ble mye god (og faktisk sunn) mat. Trenger vell ikke å si at jeg ble stappmett?
  Fikk servert laks, grønnsaker, ris og kokt søtpotet. Veldig godt! Ble to store porsjoner på meg, og yoghurtnøtter til dessert. Blir ikke at jeg spiser sistnevnte igjen med det første, haha, søren så dårlig jeg ble.   Over til dagens treningsøkt, som ble utrolig bra etter min mening. Økte litt på vektene i dag, god kontakt, melkesyre og andpusten. Godkjent økt med andre ord. Volum'økt på bein sto på planen, hvor jeg startet med 6x15-20 i knebøy, skal love dere at melkesyra kommer fort!

  Øvelsene;

  Knebøy
  Sissy squat
  Liggende lårcurl 
  Rumenske markløft

  Kjente det bak kneet igjen etter liggende lårcurl, så da ble det rumenske markløft istede for mer liggende lårcurl (med hantel). Men utenom dette ble økten utrolig bra.


  Speilselfie (før økta vell og merke)

  Nå skal jeg snart stikke nedover til SunChaser for å få litt farge på kroppen, så blir det tidlig i seng. Vi skrives senere!


 • Publisert i Trening
 • 25.08.2015

  • 25.08.2015, 19:32

  Heisann!


  Ble ikke noe blogging hverken i går eller på søndag, og grunnene er at på søndag gjorde jeg ingen verdens ting. Hadde tidenes lateste søndag med serier og filmer på skjermen, veldig etterlengtet. I går hadde jeg bursdag, og den ble tilbragt på jobb og trening, og deretter med familien. 
  Men nå er jeg tilbake, hehe. 

  I dag var det to treningsøkter som sto for tur, først skuldre, deretter bein. 

  Fikk en helt grei skulderøkt, med litt pump, ikke den beste jeg har hatt akkurat. Men man må ha noen slike økter også!
  Økta så slik ut;

  Sittende militærpress i smith, og vanlig militærpress
  Skulderpress
  Omvendt pecdec
  Omvendt flyes i kabel
  Sidehev

  Noen timer senere var det klart for en bein-økt, og den så slik ut;

  Jumps squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Pistol squats

  Denne økta ble veldig bra og jeg fikk god kontakt jevnt over, det liker vi! Rakk ikke å ta noen bilder fra dagens økt, så slenger med et jeg tok etter gårsdagens.


  Nå skal jeg dra rumpa mi inn på kjøkkenet og ordne meg noe mat, tenker kylling, ris og avokado. Nam!

  Håper dere får en fin tirsdag videre, så skrives vi senere :-)


 • Publisert i Trening
 • Kosttilskuddene jeg bruker

  • 22.08.2015, 09:07

  God lørdags morgen :-)

  Tenkte å vise dere hvilke kosttilskudd jeg bruker for tiden. Jeg har testet ut et nytt merke som vi har fått inn på Hell, og så langt er jeg kjempefornøyd! Infoen på punkt 1 og 2 er hentet fra bloggen til Jannicke Hustad (link) med noen små justeringer og nedkuttinger.

  1.PWO

  PWO, eller preworkout er noe du bruker ca.20-30 minutter før en treningsøkt, det står på boksen hvor lenge du skal vente med å trene etter du har inntatt den. Jeg bruker pwo for å få en liten ekstra piff på trening, og det er ekstra godt om jeg ikke har så mye energi akkurat den dagen. Alle reagerer forskjellig på pwo, noen merker ikke noen stor forskjell, mens andre (som kanskje er litt overfølsom for koffein) kan bli hypre. For min del brukte jeg å være overfølsom for koffein, men tror kroppen har begynt å blitt vandt til det nå etter x antall kaffekopper de siste månedene. 
  Jeg bruker å fylle opp shakeren med vann, slik at jeg drikker pwo under økten også, føler jeg får mest effekt av den da. 

  Jeg bruker denne preworkouten;  2. Proteinpulver, whey

  Dette bruker jeg i pannekakene mine først og fremst, skulle vell egentlig ha inntatt det rett etter trening også, men jeg er ikke så veldig glad i å drikke proteinshake.
  Whey er et hurtig protein som tas raskt opp i kroppen i forhold til kasein som tas langsomt opp, og som anbefales derfor som siste måltid før leggetid. 
  Jeg har mitt proteinpulver i smaken vanilje, og jeg synes dette fra Olimp er utrolig godt!  3.ZMA

  Dette tar jeg ca.20-30 min før jeg legger meg for å få en dypere søvn. Jeg har det med å våkne opp flere ganger iløpet av natten om jeg ikke tar dette. Kan fortsatt våkne veldig tidlig, men det har jeg alltid gjort. Jeg sover hvertfall mye bedre etter at jeg startet med zma igjen.   4. Kalsium

  Dette sier vell seg selv hvorfor jeg bruker? Jeg tåler jo ikke laktose, og jeg er ikke så flink til å handle laktosefrie erstatninger som laktosefri mager kesam, laktosefri ekstra lettmelk osv. Så dette tar jeg også før leggetid (når jeg kommer på det, haha) for å få i meg kalsium til tross for at jeg ikke tåler vanlige meieriprodukter. Kalsium er viktig for kroppen.   Bruker dere kosttilskudd? Isåfall, hvilke bruker dere?

   

  Nå skal jeg gå å steke proteinpannekaker, dere får ha en super lørdag videre, så skrives vi senere :-)

   

   


 • Publisert i Blogg
 • God helg!

  • 21.08.2015, 15:30

  Starter med å si god helg alle sammen! Jeg tok egentlig helg i går i og med at jeg hadde fri i dag. Etter jobb i går var jeg noen timer med Karoline siden hun skulle dra til Ayia Napa i dag tidlig og være borte en uke, gleder meg allerede til hun kommer tilbake. Men håper hun får en fin uke i syden og koser seg masse. 

  Uansett, over til dagens økt som var ... bein. Ingen overraskelse det sikkert? Det var varmt i dag også, veldig varmt, og jeg drakk sikkert 2 liter med vann under treningsøkta. Kjente likevel at jeg kanskje skulle ha drukket mer. Svetten rant hvertfall.  Øvelsene jeg kjørte;

  Jump squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Et bens utfall til siden 

  Fikk veldig god kontakt i dag og økte litt på vektene, og det er alltid gøy! Etter trening ble det en questbar i smaken brownie (veldig god forresten) før det bar hjem for en lang og kald dusj, gud så godt det var! 

  Straks er det klart for en god fredags-middag her hjemme som består av pita-pizza (nam!). Har ikke hatt noe matlyst denne uken bortsett fra mandag, så har heller ikke fått i meg så mye mat (2-3 små måltid om dagen på det meste). Kan ha noe med varmen å gjøre tror jeg, så skal bli godt å få fylt på litt i dag. 
  Ellers så skal jeg stikke til en kompis litt senere før jeg får besøk i kveld, en fin og avslappende fredag!

  Dere får ha en fin fredag videre, så skrives vi mer i morgen. Da kommer det et innlegg om hvilke kosttilskudd jeg bruker . Vi snakkes!


 • Publisert i Trening
 • 20.08.2015

  • 20.08.2015, 16:25

  Hei dere! I dag var det ikke like varmt som i går, men fortsatt veldig varmt. Tror vi var oppe i 26 grader i dag om jeg ikke tar helt feil, og for oss trøndere som ikke er helt vandt med varmen er det veldig varmt for oss.
  Uansett, rett før min første øvelse i dag klarte jeg å være tidenes klæbb som vi sier op trøndersk. Skulle løfte opp en 5kilos vektskive som lå under en 25kilos vektskive, og når jeg løftet opp 5kilos'plata landa 25kilos'plata rett på storetåa og den tåa ved siden av, gud så vondt det var. Da var det bare å gå/hinke bort til resepsjonen for å ise den ned. Kjente "pulsen" i tåa og den hovna relativt mye opp, haha. Er det muuulig. Etter ca.15 min med is så gikk jeg å startet på min første øvelse for dagen, var sikkert ikke det lureste jeg gjorde i og med at jeg egentlig ikke klarte å legge vekt på hele den høyre foten.

  Dette var rett før jeg rullet og tøyde i salen, kun noen minutter før bildet litt lengre ned  Under her har jeg da iset ned foten

  Men jeg kjørte på med disse øvelsene;

  Knebøy
  Frontbøy
  Sumo mark
  Vanlig mark

  Kom meg opp på 90x4 i vanlig markløft igjen i dag, så fikk en bra økt til tross for en sinnsykt vond tå. Statusen nå er at det er et mareritt å kjøre bil, jeg klarer ikke å gå ordentlig, og jeg klarer ikke å bøye tåa. Men håper den er bedre til i morgen, da er det klart for ukas siste styrkeøkt.

  Men nå skal jeg jobbe, håper dere får en fin dag videre, så skrives vi senere!


 • Publisert i Trening
 • Tidenes varmeste bein-økt

  • 19.08.2015, 20:46

  God kveld folkens!

  I dag dere, i dag har det vært helt sykt varmt her i Trøndelag. Temperaturen har vært helt oppe i 30 grader i dag, så det å skulle trene bein i denne varmen var en utfordring i seg selv. Ikke nok med det, så hadde jeg 5x15-20 i knebøy som første øvelse på dagens plan, dere kan tro svetten rant (fin info, som alltid), den rant bokstavelig talt. Derfor angret jeg biiittelitt på at jeg brukte en lysegrå overdel i dag, men litt moro å se likevel da. 

  Fikk uansett en veldig god økt med god kontakt på framside lår, og grei kontakt på hamstrings og rumpe. 

  Øvelsene jeg kjørte;

  Knebøy
  Sissy squat
  Rumenske markløft
  Liggende lårcurl

  "fin" og svett etter trening;

  Trenger vell ikke å si at følelsen etter jeg var ferdig med denne økta var ekstra god? Kom forresten på når jeg var ferdig med økta at jeg hadde en shorts i bagen, haha, vimse. Men gjort er gjort, så får jeg prøve å huske shorts til neste gang.

  Senere i kveld vurderer jeg å stikke på SunChaser om det ikke er alt for varmt ute for å få litt farge på kroppen, trives best med litt farge på kroppen. Men hvem gjør vell ikke det?

  Dere får ha en super dag videre, vi skrives :-)


 • Publisert i Trening
 • 18.08.2015

  • 18.08.2015, 08:55

  God tirsdag!
  Feiringen i helgen ble veldig bra forresten, så på søndag var både jeg og Karoline veldig reduserte for å si det mildt, haha. Så etter ryddig, vasking osv tok vi oss en ordentlig kosekveld med masse god mat (som dere ser på bildet under) og Gossip Girl på skjermen, det trengtes.


  En stor kebab'pizza - en stor rullekebab på deling - en stor chips. Så hadde vi selvfølgelig pepsi-max.

  Jeg som ikke er så vandt med å drikke (siden det skjer så sjeldent) har kjent det veldig på kroppen. Så jeg var ikke helt i form i går heller, men takket være Karoline ble det trening på meg likevell, og vi fikk en kjempegod bein-økt.


  Olebol i bakgrunnen som "ferska" meg i å ta bilder, haha.

  Etter trening ble det en yippie-bar, de er så gode! Senere på kvelden (ca.kl 18) ble det faktisk enda en treningsøkt på meg, fikk veldig lyst til å trene skuldre denne uken også, så da kjørte jeg på med en tung og god økt på Easyfit, Byåsen. Ble varierte øvelser med det jeg hadde tilgjengelig og lyst til å trene, kjempegøy!

  Øvelsene jeg kjørte;

  Skulderpress
  Omvendt flyes på benk
  Sidehev
  Liggende sidehev på skråbenk
  Militærpress og stående skulderpress
  Avsluttet med veldig lette vekter, og tok 30 sidehev x2 med 1 minutts pause i mellom. Det er melkesyre det!  Fikk litt pump etter søndagens matinntak, haha.

  Resten av gårsdagen ble brukt til å fylle opp lagrene med både kylling og ris, hvitløksbaguett og Ben&Jerrys.

  Nå starter jeg snart på jobb, så avslutter dette lange innlegget her tenker jeg :-) Senere i dag blir det en økt på bein, gleder meg! Vi skrives senere.


 • Publisert i Trening
 • Vaniljeprotein'pannekaker

  • 15.08.2015, 09:30

  Heisann! Tenkte å dele en ny oppskrift på havrepannekaker med dere. Har delt en tidligere, men synes denne ble mye bedre. Lett å lage er den også!  Det du trenger for to store og tykke pannekaker;

  5ss havremel
  2 egg
  2 ts sukrin/sukrin gold/sukrinmelis

  Vann
  1 scoop vaniljeprotein

  Mer komplisert er det ikke.
  Framgangsmåte: start med å ha oppi havremelet, deretter de to eggene og bland godt. Deretter blander du inn sukrinet og litt vann, rør. Vent til vannet har trukket seg litt inn før du har oppi mer. Havremelet suger til seg veldig mye vann, så jeg bruker å ha oppi endel vann, så venter jeg i ca.20-30 min før jeg heller opp i litt mer. Deretter blander jeg inn proteinpulveret, så litt mer vann. Stekes på lav til middels lav varme i teflonpanne.
  Så kan du toppe med hva du vil, men jeg synes de er kjempegode uten noen topping og spiser de helt "plane".
  Håper dere likte oppskriften og prøver den ut. Isåfall kommenter gjerne under om hva dere synes :-)


  7/7

  • 14.08.2015, 21:40

  Hallais! God helg til dere som har tatt helg, selv jobber jeg fra 10-15 i morgen før jeg tar helg. Deretter blir det feiring, gleder meg så sykt!

  Men, over til ukas siste styrke-økt på bein som så slik ut;

  Jump squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Et beins utfall til siden

  Begynner å få litt sansen for burpees nå, faktisk! Det er jo selvfølgelig helt forferdelig mens du holder på, men du blir så "go`sliten" etterpå, og det liker jeg. Jeg kjørte på med ett ekstra sett på burpees (frivillig) og det ble en ren svettefest, men det er jo veldig godt å avslutte treningsuken slik synes jeg. Jeg har tilbakelagt 7 styrkeøkter denne uken, og det er jeg veldig fornøyd med. Men jeg skal ærlig si at det blir litt godt med treningsfri i morgen, kroppen trenger hvile også.

  Tenkte å spare dere for mitt "fine" tomatrøde og svette tryne i dag, så slenger med et bilde jeg tok hos SunChaser i går.


  For de som lurer, flekken dere ser er på speilet, jeg har altså ikke en hvit flekk på armen.

  Men nå skal jeg slappe av litt før jeg finner senga, ha en fortsatt fin fredagskveld :-) Det kommer en oppskrift på bloggen 09:30 i morgen på noen utrolig gode vanilje'pannekaker.

  Vi skrives senere :-)


 • Publisert i Trening
 • Logg treningen din

  • 14.08.2015, 09:13

  //I samarbeid med GOpluss.com, produktet er sponset

   

  Hei! For en god stund tilbake fikk jeg tilsendt en treningsdagbok/loggbok(link) i posten, som jeg tenkte å dele med dere nå (bedre sent enn aldri eller?).
  Kan starte med prisen, som ligger på kun 249kr. Det er veldig billig etter min mening, og boken er virkelig verdt pengene! Jeg har brukt min flittig, og jeg trener ikke uten den, og den ligger alltid klar til bruk i bagen.
  I treningsdagboken har du; ukeplanlegger, dagplan, oppsummering, kosthold og livsstil. I tillegg til dette får du en innføring i hvordan du kan bruke treningsdagboken, du finner nyttige tips og ikke minst motivasjon. En setning fra boken lyder; "Planlegg økta i forkant, slik at du vet nøyaktig hva du skal gjøre." Dette stemmer veldig bra for min del, og jeg setter meg alltid ned med boken og skriver ned dagens økt noen timer i forkant, slik at jeg vet hva jeg skal trene, hvor mange sett og reps jeg skal ha osv.
  Den passer til de aller fleste, og ikke bare til de som trener styrke.

  Jeg liker denne boken veldig godt, og den er veldig annerledes enn de jeg har sett tidligere. Du får med så mye mer i denne treningsdagboken enn de fleste andre. Min er snart utskrevet, så jeg skal klikke meg innpå Gopluss.com (link) senere i dag og bestille meg enda en.

  Noen bilder fra boka;  Anbefales på det sterkeste! Ha en super fredag videre, så skrives vi senere :-)

   


 • Publisert i Samarbeid
 • To'dagers

  • 13.08.2015, 09:20

  Hei dere! Rakk ikke å blogge i går desverre, så får oppdatere dere på gårsdagens trening(er) nå, og dagens økt senere i dag/kveld. Som dere vet hadde jeg to treningsøkter på tirsdag, og skulle egentlig hatt to treningsøkter på fredag også. Men siden jeg og Karoline skal feire på lørdag tenkte jeg at det var bedre å ta den ekstra økta i går, slik at jeg ikke er helt utslitt på lørdag. Så det ble 4 økter på to dager, altså to'dagers med dobbel økt.

  Gårsdagens første økt ble gjennomført på det desidert beste treningsstudioet, nemlig Hell! Der hadde jeg en volum-økt på bein som så slik ut:

  Knebøy
  Sissy squats
  Rumenske markløft
  Sumo mark og vanlig mark, annen hvert sett

  Under her holder jeg på med bøy, her snakker vi 6 sett x 20 reps, melkesyre og svetten rant.  Skulle egentlig kjørt to ulike varianter av liggende lårcurl (eller nordic hamstring og liggende lårcurl), men ifølge kollegaen min har jeg en slitasje eller har klart å fått en kraftig strekk i muskelfestet til hamstrings bak kneet på venstre bein, så da ble lårcurl utelukket en liten stund framover. Det finnes jo selvfølgelig andre øvelser for bakside lår, men litt kjipt er det jo uansett.

  Gårsdagens andre økt derrimot, den ble gjennomført i Trondheim på Easyfit, Byåsen. Langt ifra like bra som Hell, men det funker jo. Det var litt fullt, og det var to øvelser jeg måtte gjøre om på, men jeg fikk en veldig god økt på rygg og triceps med masse pump, alltid like herlig! Perset også med 60kg i stående roing i går, det var gøy!
  Øvelsene jeg kjørte:

  Chins
  Nedtrekk, bredt grep
  Pullover i kabel, med stang
  Stående roing, omvendt grep (istede for t-bar row)
  Nedtrekk m.tau (istedefor franskpress)
  Nedpress m.stang
  Triceps press m.tau over hodet

  Så ble det kylling og ris til middag, utrolig godt! Det var faktisk så godt at jeg spiste opp alt før jeg i det hele tatt tenkte på å ta bilde til bloggen, haha. Men jeg tok bilde av snacksen da! Fant denne lille godsaken på butikken, og jeg klarte ikke å gå forbi. Veldig, veldig god!  Håper dere får en fin torsdag videre, her skinner sola! Senere i dag blir det en tung bein-økt på meg, gleder meg allerede! Vi snakkes :-)

   

   


 • Publisert i Trening
 • Dagens dobbel

  • 11.08.2015, 17:39

  Heisann :-)

  I skrivende stund sitter jeg i sofaen med daffeklær og slapper helt av etter dagens dobbel. Hadde to treningsøkter i dag, med ca. 30 min i mellom, så skal ærlig si det var helt herlig å sette seg ned i sofaen nå. 

  Den første økten bestod av skuldre, da fikk jeg selskap av Alessandro (som jeg trente med) og Ole som presset meg, haha. 
  Øvelsene vi kjørte:

  Sittende militærpress i smith-maskinen m.smalt grep
  Hantelpress m.manualer
  Omvendt pec dec
  Omvendt liggende kabelkryssdrag
  Sidehev m.manualer  Så ble det en liten matpause før det bar løs igjen med disse øvelsene:

  Jump squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Pistol squats

  Nå skal jeg ordne meg noe mat og slappe av litt mer før jeg stikker til SunChaser for å få litt farge på kroppen. Har ikke så mye mer å komme med akkurat nå, men jeg håper dere har hatt og fortsatt får en fin tirsdag videre, så skrives vi senere :-)


 • Publisert i Trening
 • Dørstokkmila

  • 10.08.2015, 10:51

  God mandag morgen! Flere som er klare for en ny og sprek uke? Det er hvertfall jeg!

  I helgen var jeg i Trondheim, så da fikk jeg prøvd ut et nytt gym, Easyfit på Byåsen. Litt mindre enn hva jeg er vandt med, og de hadde ikke alle apparatene som vi har på Hell, men jeg fikk en utrolig god og svett bein-økt likevel. 

  Øvelsene jeg kjørte:

  Knebøy
  Sittende leg/lårcurl (elsker denne)
  Beinhev
  Romanian deadlift m.manualer
  I supersett med
  Bulgarske utfall m.manualer
  Fikk greit med pump hvertfall, det liker vi!

  Bulgarske utfall har jeg ikke kjørt siden i fjor, så i går var jeg grisestøl i både rumpe og lår, herlig følelse.

  Over til overskriften, nemlig dørstokkmila. Skal ærlig si at jeg også har dager hvor det frister mer å ligge på sofaen med en serie på skjermen enn å dra på trening, og i går var en slik dag. Grisestøl etter lørdagens økt, og jeg var sliten. Men så hadde jeg selvfølgelig skrevet her på bloggen at helgen skulle være fylt med trening (kan jo ikke lyge til leserne mine), så da gikk jeg på badet, satte musikken på full guffe, byttet om og kastet i meg pwo'en. Deretter slang jeg bagen på skuldra, gikk ut i bilen hvor jeg også satte musikken på full guffe og kjørte til Hell. Så i går ble faktisk bloggen min treningsmotivasjon, klager ikke på det altså.

  Økta ble halvveis veldig god og halvveis ikke så god. Men det er bedre enn ingenting etter min mening. Perset faktisk med 90kg i omvendt hack-lift (begge knebøystativene var opptatt, så da ble det omvendt hack-lift istede for), og kjørte 60kg i frontbøy veldig lett. Men når jeg skulle over til sumo mark og vanlig mark ble 80kg grisetungt. 
  Men alt i alt sier jeg meg fornøyd med økta, og belønnet meg selv med en tur hos SunChaser for å friske opp brunfargen, alltid like deilig å bare slappe av med god musikk på ørene mens man blir brun. Anbefaler dere til å ta turen innom!  Men før trening skal jeg og Karoline en tur til Trondheim for en liten shoppingrunde, ja dere leste riktig, jeg skal på shopping. Det skjer virkelig ikke ofte, haha. Men vi skal feire bursdagen vår i helgen, så da må det handles inn litt nye klær. 

  Håper dere får en kjempefin og sprek start på uken, så skrives vi senere :-)


 • Publisert i Trening
 • En finfin dag

  • 07.08.2015, 21:28

  God helg folkens!

  Gårsdagen ble vellykket, og jeg tror Karoline fikk en veldig fin dag/kveld. Vi dro på Fridays og bestilte oss en utrolig god burger, med chips (hvitløksbrød til forrett), Gjett om vi ble gode og mette da, haha. Men den burgeren var utrolig god, så verdt å ha litt vondt i magen for. Deretter så vi Magic Mike XXl, og for en film! Anbefales på det sterkeste om dere ikke har sett den enda. 
  I dag ble det ikke noe styrketrening på noen av oss, formen min var ikke helt på topp, og begge to var grisestøle etter gårsdagens bein-økt. Men resten av helgen blir det trening på oss begge. Så dagen i dag ble brukt på en veldig koselig lunsj ute i sola (jepp, i dag hadde vi noen timer med sol), maling, og en veldig moro ridetur. Jeg kommer hvertfall til å kjenne den rideturen i morgen, fikk brukt noen muskler jeg ikke har brukt siden sist vi var på ridetur. 

  Noen bilder fra dagen;  Vi skrives mer i morgen, kos dere masse videre i kveld :-)


 • Publisert i Blogg
 • Tidenes svetteøkt

  • 06.08.2015, 14:15

  Heisann! 

  Blir bare en kjapp oppdatering før jeg hopper i dusjen, har endel jeg skal få gjort i dag skjønner dere. Formen er forresten blitt litt bedre nå, endelig!
  I dag har forresten min kjære treningsbuddy, partner in crime og bestevenn Karoline bursdag! Så gå inn på bloggen hennes som dere finner HER og gratuler henne med dagen! :-)

  Fikk beskjed av coachen om å fortsette med det samme programmet en stund til for å bygge enda mer masse på beina, så i dag ble det tidenes svetteøkt på Hell med Karoline. Var sol og veldig varmt på Stjørdal i dag, og da er det selvfølgelig veldig varmt på Hell. Men det er alltid godt å få svetta litt på trening.

  Øvelsene vi kjørte:

  Jump squats
  Knebøy på boks
  Burpees
  Pistol squats  Om det ikke var varmt nok fra før ble det hvertfall varmt etter x antall runder med burpees, svetten rant bokstavelig talt. Fin info til dere sikkert, haha. 
  Senere i dag skal jeg og Karoline inn til Trondheim for å spise, for deretter å dra på kino for å se Magic Mike XXL. Trenger vell ikke å si at vi gleder oss veldig til filmen? 

  Håper dere får en kjempefin torsdag videre, så skrives vi i morgen!


 • Publisert i Trening
 • Liten blåmandag

  • 03.08.2015, 20:37

  Hei dere!
  I dag ble det en heller ufrivillig treningsfri dag, grunnen er at etter jeg hadde postet gårsdagens innlegg (ca.10-15min etter) så besvimte jeg faktisk. Satt i senga, og bekka ned, med hodet først. Eneste jeg husker var ett slags "trykk" øverst i magen, så ble jeg svimmel. Det neste jeg husker er at jeg våknet av at lillesøsteren min snakket til meg. Helt fjern og fy søren så vondt i hodet, haha. Hadde slått hodet kraftig, men er veldig glad for at jeg ikke kom borti klesskapet mitt. Formen i dag var som dere sikkert skjønner ikke så veldig bra, tok 3 hodepinetabletter også, men ingenting hjalp ... og siden jeg fortsatt var veldig kvalm og svimmel sa jeg meg nødt til å vente med å trene til i morgen, litt surt er det selvfølgelig, men man må lytte til kroppen. Tviler på at formen hadde blitt noe bedre om jeg skulle ha pressa meg på trening i dag, så jeg skal bare ta det med ro til jeg skal hoppe i seng tidlig, så håper jeg at formen er bedre i morgen.    

  Håper dere har fått en fin start på uken hvertfall, fortell meg gjerne om dagen deres! Så kommer jeg sterkere tilbake i morgen med både trening og bilder :-)


 • Publisert i Blogg
 • Gårsdagens

  • 02.08.2015, 22:19

  God søndagskveld alle sammen :-)

  Kommer med en veldig kjapp oppdatering før jeg hopper i seng, skal opp tidlig i morgen på jobb, så da er det greit å få nok søvn. Tenkte å skrive om gårsdagens økt på rygg og triceps. Fikk en veldig god og ikke minst tung og effektiv økt, og er relativt stiv og støl i dag, herlig!

  Øvelsene jeg kjørte:

  Chins 4x8-12
  Nedtrekk bredt grep 4x8-12
  T-Bar row 3x8-12
  Pullover i kabel 12-15
  Franskpress 4x8-12
  Nedpress 12-15 
  Triceps press med tau over hodet 3x12-15

  Fikk også tatt ett bilde til bloggen;  Ellers så har denne søndagen vært veldig lat, den har bestått av god mat og film/serie, Akkurat slik en søndag skal være. Kroppen trengte også en hviledag fra trening, men i morgen er jeg klar for en ny uke med jobb og mange gode treningsøkter! Hva med dere? Klare for en ny og sprek uke?

  Men nå må jeg hoppe i seng, vi skrives mer i morgen :-) 


 • Publisert i Trening
 • Tanya Rosvold
  Velkommen til en av mange treningsblogger. Bloggen handler først og fremst og trening og kosthold, men også om hverdagen min. For sponsing, reklame og øvrige henvendelser kan du kontakte meg på: tanyarosvold@hotmail.no

  Arkiv
  hits