Tanya Rosvold
Et supert tips

 • 31.07.2015, 12:30

Hei :-)

Som dere vet jobber jeg på Hell, så jeg tenkte å gi dere et supert tips på en lokal PT (han tar også på seg online kunder), nemlig min kollega Marius Børseth. Dere finner hjemmesiden hans HER og Facebook-siden hans HER.


Marius er han til høyre for dere som lurer, til venstre har vi sjefen min, Steinar Thyholdt.

Litt om Marius;

Marius Børseth, personlig trener med utdanning fra NPTI i USA og fitness nutrition specialist via The International Sports Sciences Association (ISSA).

- Sertifisert personlig trener

- Sertifisert Fitness nutrition specialist

- Certified bone health specialist (Trening for å forebygge osteoporose og styrke beinmassetetthet)

Han har samarbeidsavtale med Hell Treningsstudio AS, like ved Trondheim lufthavn Værnes. For å trene med han på Hell må du enten være medlem eller betale dagspass. Priser o.l finner du på Hell sin hjemmeside HER.

Tjenester han tilbyr:

- Timer til både personer og bedrifter.

- Bevegelsesanalyser, fettprosentmålinger, kostholdsveiledning og individualiserte treningsprogram basert på deg og dine mål.
Ut i fra din fettprosent kan han kalkulere ditt daglige behov for kalorier, hvor mye og hva du bør spise for vektoppgang eller vektnedgang.

- Online coaching med personlig oppfølging via e-post eller skype.

- Treningsprogrammet B-fit, skapt og designet av han, inkluderer kostholdsplan og treningsprogram med oppfølging i 12 uker per e-post.

- Spesielt tilrettelagt trening for osteoporose, høyt blodtrykk, diabetes og gravide.
Om du har noen spesielle sykdommer eller skader, ta kontakt så kan dere ta en prat om hvordan han kan hjelpe deg.

- Beinhelsetrening for personer som ønsker å styrke sin beinmassetetthet.

For personer er det også mulig å bestille PT duo, maks 2 personer.

For bedrifter tilbyr han diverse saltimer, ut i fra bedriftens ønske. Dette er en veldig fin måte å skape et godt arbeidsmiljø på, samtidig som de ansattes helse og velvære ivaretaes.

 

Ta kontakt med han for en uforpliktende prat :-)

 


 • Publisert i Samarbeid
 • 4/5

  • 30.07.2015, 20:32

  Heisann :-)

  Nå er 4/5 bein-økter gjennomført for denne uken, det føles godt. Dagens økt ble helt ok, alt føltes mye tyngre ut i dag enn hva det gjorde forrige torsdag. Men alle øktene kan ikke bli gode, da setter man ikke ordentlig pris på de øktene som faktisk blir gode. Kan ha noe å gjøre med at jeg ikke var helt i form i dag, men satser på at jeg er bra igjen i morgen. 

  Dagens økt så slik ut;

  Oppvarming og tøying + rulling (vondt som fy, men det hjelper sykt mye)
  Knebøy 5x3-5
  Frontbøy 5x3-5
  Sumo mark 5x3-5
  Vanlig mark 5x4-6

  Fikk ikke tatt noen bilder under økta i dag siden jeg trente alene, men i morgen skal jeg trene med en kompis, så skal få lurt han til å ta litt bilder av noen av øvelsene. 
  Tok noen bilder før og etter da, ikke at det er så veeldig interessant for dere kanskje, men bedre enn ingen bilder, sant?
  Vises kanskje ikke på bildet, men det er stigning 15 og 2 i hastighet her. Går i ca. 5-7min før jeg tøyer ut og ruller.

  For dere som lurer, nei, jeg trener ikke i disse skoene. Dette var rett før jeg dro hjem.

  Håper dere har hatt en kjempefin torsdag så langt, så skrives vi mer i morgen :-) Nå skal jeg lage meg kveldsmat som skal bestå av tunfisk, ris og grønnsaker. Nam!


 • Publisert i Trening
 • Lillelørdag og volumøkt

  • 29.07.2015, 22:51

  Hei og god lillelørdag! (Dette skulle publiseres tidligere i dag, men pc-en hang seg opp ...)

  Hadde fri fra jobb i dag også, så da ble det trening ca. klokken 13. I dag sto det som vanlig bein på planen (dere må bli lei av å lese om så mange bein-økter, haha), med fokus på volum. Da snakker vi om 15-20 reps i bøy på hvert sett. Melkesyre? Det kan jeg skrive under på! Men følelsen du får etter trening er verdt all melkesyre i verden. 
  I dag prøvde jeg en ny øvelse også, nordic hamstring istede for liggende leg/lårcurl. Den tok utrolig godt på hamstrings, så tipper jeg blir å kjenne dette i morgen. 

  Økta så forresten slik ut:

  Oppvarming og tøying (med rumble rollern)
  Knebøy 5x15-20
  Sissy squat 5x8-12
  Nordic hamstring 5x8-12
  Stående leg/lårcurl 5x8-12

  Det er kun 4 øvelser, men jeg skal love dere at dere blir slitne om dere prøver ut denne økta, og ikke minst at dere kjenner melkesyra komme på den første øvelsen. 
  Nå er det forresten bare to dager igjen med dette programmet, så får vi se hva jeg starter med på mandag. Jeg gleder meg hvertfall!

  Siden jeg fortsatt er helt elendig til å huske å ta bilder må jeg legge ved noen som er tatt tidligere, men ikke vist på bloggen.


   

  Ble bare en kjapp oppdatering, nå skal jeg hoppe i seng. Vi skrives i morgen! :-)


 • Publisert i Trening
 • 28.07.2015

  • 28.07.2015, 16:47

  Hei dere! 6 dager siden sist blogginnlegg ser jeg, tok meg noen dager fri siden det skjedde noe på privaten. Som jeg skrev sist så skulle jeg sove over hos bestemoren min fra onsdag til torsdag, og grunnen til det var at jeg skulle kjøre henne til sykehuset for en operasjon. Hun har fått kreft, men det har heldigvis ikke spredt seg, så håper på det beste. Da skjønner dere kanskje grunnen til det lille fraværet mitt?

  Uansett, i dag hadde jeg to økter. Første økt på skuldre og legger, og den andre på bein. Kjørte øktene med kun 1 time i mellom, og herlighet så tungt det var, haha. Kjørte den første økten nesten fastende, så kan ikke si at jeg fikk noe spesielt med trykk/pump i skuldrene, men fikk en veldig god økt med mye melkesyre. Den andre økten gikk veldig bra, men igjen, burpees ... fortsatt ikke noen fan av akkurat den øvelsen, men man får en utrolig god følelse når man er ferdig. 

  Så nå har jeg nettopp spist, og sitter i sofaen og er mildt sagt sliten. Resten av kvelden skal jeg slappe av har jeg tenkt, og lade opp til morgendagens bein-økt. Dette er siste uken på programmet jeg har fått av Le Invest AS, så får vi se hvordan neste måned blir. Har hvertfall blitt litt sterkere, og økt en del rundt lårene, noe som er veldig gøy og ikke minst motiverende. 

  Slenger med noen bilder fra de siste dagene;

  Men nå skal jeg hoppe i dusjen, vi skrives senere!


 • Publisert i Trening
 • Lillelørdag

  • 22.07.2015, 15:26

   //I samarbeid med SunChaser

  God onsdag/lillelørdag! Hatt en bra dag så langt? Det har hvertfall jeg!
  Har vært små-uggen siden fredag forrige uke, og på mandag våknet jeg med skallebank og vond hals (+fikk ikke til å svelge noe, i det hele tatt), samme på tirsdag. Men grunnen til at denne dagen har vært bra er at jeg våknet med bare litt vondt i halsen, og hadde ikke vondt i hodet i det hele tatt, herlig! Har fått trent alle dagene, men føler ikke øktene har vært helt optimale ... så gleder meg til å bli frisk igjen!

  Dagens økt var en volum-økt, eller som jeg liker å kalle det; kondisøkta. Blir jo både anpusten og svetten renner, haha. Sikkert et veldig fint syn. Men man skal ikke se bra ut under/etter en god treningsøkt mener nå jeg. Så dagens økt ble både tung og veldig god! Svei i både framside og bakside lår, og rumpa. En deilig følelse.

  Bildene er fra gårsdagens økt
  Litt senere skal jeg stikke innom verdens beste SunChaser (link til facebook-siden deres) for å få litt farge på kroppen. I Trøndelag har vi bare regn, og siden jeg uansett ikke eier tålmodighet til å ligge å sole meg ute når det først er sol er SunChaser helt supert! Jeg ligger der i ca. 20-30min hver gang, og på den korte tiden har jeg fått en kjempefin og dyp brunfarge! Alltid like fornøyd. Musikken der er også veldig bra, og man kan koble til egen musikk på sol nr. 4 og 6. Disse to er mine favoritter, og jeg koser meg virkelig hver gang jeg tar sol. Ingenting slår følelsen av å bare legge seg i solsenga etter en tung treningsøkt og bare slappe av med god musikk mens man blir brun.
  Anbefaler alle som bor i Stjørdal, eller i rundt Stjørdal å ta turen innom. SunChaser er uten tvil det beste solstudioet på Stjørdal. Nå er jo jeg sponset, men jeg hadde ikke tatt sol der, og hvertfall ikke skrevet så mye bra om de om de ikke var de beste! SunChaser ligger i Kjøpmannsgata 13, rett ved Amore og på den andre siden av Quality Hotell. Altså midt i sentrum. De har åpent hver dag fra 06:00 - 23:00.  Ellers er planene for dagen å stikke til min kjære bestemor i kveld og sove over der siden jeg har fri fra jobb i morgen, alt for lenge siden jeg har gjort det, så det blir koselig :-)

  Håper dere får en fortsatt fin dag, så skrives vi senere!


 • Publisert i Samarbeid
 • Et kult gjesteinnlegg

  • 19.07.2015, 21:14

  Heisann! 

  Nå skal jeg være så snill å skrive et gjeste-innlegg på bloggen til Tanya ❤️

  Jeg heter Marthe, og er en av Tanyas bestevenninne. Bor i Oslo og holder på med fitness, og det var sånn jeg møtte fine Tanya! Vi ble kjent via et team vi begger ble medlem i, og etterpå ble vi ganske kjapt venninner :-) Veldig koselig!

  Nå tenkte jeg å fortelle litt om mine rutiner, både i hverdagen og på treningsfronten. Starter med min favoritt, som selvfølgelig er Legday, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg har jobbet veldig hardt for å bygge de beina jeg vil ha! 4 dager i uken kjører jeg bein, noe som resulterer i heftige pumper og kramper på gymmet.. Men det er sånn jeg liker det! De 3 andre dagene kjører jeg bryst og biceps, samt rygg og triceps og til slutt skuldrer og legger (fordelt på de 3 dagene...). 

  Trening for meg er ikke lenger en hobby, men en livsstil. Jeg trener ikke fordi jeg MÅ, jeg trener fordi jeg liker følelsen av å trene, få pump og se resultater. Av sånn tankegang vil jeg tro at også DIN økt blir noe helt annet.  

  Kosthold.. Ja kosthold er viktig! Jeg spiser rimelig sunt, men jeg unner meg noe godt hvis jeg vil ha det. Enkelt og greit! Når jeg prøver å spise sunt da iallefall så spiser jeg f.eks. Havregrøt med peanøttsmør og rosiner til frokost. Middag varierer veldig, en dag kan jeg spise kjøtt, fisk eller noe i den duren, mens andre dager kan jeg spise pizza. Kveldsmat går som regel i knekkebrød eller speltlomper med noe godt på. Mellom disse måltidene spiser jeg masse smoothie, gomler på gulerøtter eller epler, og gjerne nøtter. 

  Over til dagens økt.. Som var.. Legday! 👏 

  - knebøy, frontbøy, bulgarsk utfall (med stang), beinpress, gående utfall, strakmark + noen støtteøvelser til som jeg tok. Jeg kjører ganske tunge økter, men den tyngste var i dag, men øvelsen hip-thrust. Sist beinøkt kjørte jeg ny PR i den (130kg), men den slo jeg allerede i dag, med 5 kg mer!! Hvordan humøret og hvordan du spiser har så mye å si på trening, og det merker man. 

  Kombiner knebøy med hip-thrust, og du vil få den største og fineste rumpa du kan tenke deg.. Etter noen økter selvfølgelig ;-) 

  nok snakking, er ikke vandt med å blogge.. Men veldig flink på instagram.. Følg meg: Marthenordlien 

  takk for lånet av bloggen, Tanya ❤️


  -Marthe


 • Publisert i Formbilder
 • Ukens formsjekk

  • 17.07.2015, 12:37

  God fredag og helg (til de fleste hvertfall)! Selv så jobber jeg fra 10-15 i morgen før jeg tar helg.

  I dag var det også tid for ukens formsjekk, den gikk veldig bra og ting går i rett retning. Formen blir bare bedre og bedre, og coachen var fornøyd. Derfor fikk jeg en spisedag denne helgen, så det blir godt å fylle opp litt ekstra tenker jeg. Har bestemt meg for det samme som sist egentlig, sushi, ben&jerry's og proteinbarer. Men har jo enda 3 måltid som jeg må finne ut hva skal være. Vurderer om jeg skal lage proteinvaffler til frokost i morgen, eller om jeg bare skal gå for en litt større skål med havregrøt. Morgendagens dilemma, haha.

  Liten sneakpeak på dagens form;


  Bildet til venstre er tatt etter frokost vell og merke, de til høyre er før frokost og en stk stuptrøtt jente.

  Det vises vell så og si ikke på disse bildene, men i virkeligheten har jeg begynt å fått tidenes blåmerker på lårene av rumble rollern. Nesten så jeg er litt glad for at det ikke er så mange dager med shorts'vær i Trøndelag, for fint er det ikke.
  Utrolig vondt å skulle rulle blåmerkene, men blåmerkene forsvinner jo etter hvert. Den funker veldig bra da, og som de sier "no pain, no gain". Får virkelig løsnet opp i muskulaturen i bena, og både knebøy, frontbøy, mark og sumo mark har blitt lettere.

  Kom meg faktisk opp på mine gamle perser i går, og slo den ene med 2 reps. 84kg i knebøy og 90kg x 4 reps i mark. Sist jeg var på 90kg i mark klarte jeg kun 2 reps, så sier meg fornøyd med gårsdagens økt! Har et lite mål/ønske om å komme meg opp på 100kg iløpet av 2015, og sånn som det ser ut nå er det ikke umulig.

  Men nå må jeg jobbe litt igjen, ønsker dere en kjempefin fredag videre, så skrives vi senere :-)


  10 ting dere kanskje ikke visste om meg

  • 16.07.2015, 10:27

  Hei! Tenkte å lage et innlegg hvor jeg forteller dere noen ting som dere kanskje ikke visste om meg fra før. Noe vet dere sikkert fra før, spesiellt om dere leste på den forrige bloggen min hvor jeg hadde noen slike innlegg. Here it goes!

  1. Jeg har både laktose og glutenallergi, blir spesiellt dårlig om jeg får i meg noe med melk. Ikke lurt å være i samme hus som meg for å si det mildt. Men reagerte faktisk ikke noe spesiellt på boksen med Ben&Jerrys når jeg hadde frimåltider sist. Om jeg spiser mye gluten får jeg som regel utslett, veldig pent ...

  2. Jeg er veldig glad i rutiner, men kan for all del være spontan også. Har mine rutiner før jobb hvor jeg gjør det samme dag inn og dag ut, og jeg stortrives med det. Da har jeg alltid god tid om morgenen. 

  3. Jeg synes det er litt småkleint å blogge, men jeg synes det er gøy, så da får det bare være.

  4. Jeg MÅ ha enten havregrøt eller havrepannekaker til frokost, hvis ikke føler jeg det er noe som mangler.

  5. Trives best når jeg har et trenings og kostholdsprogram å følge. Da slipper jeg på en måte å "tenke selv" om dere skjønner? Da vet jeg hva jeg skal trene, og vet akkurat hva jeg skal spise. Så vet jeg at jeg får i meg nok av alle næringsstoffene kroppen trenger. Men for all del, er like glad i "junkfood" som alle andre.

  6. Jeg har trent på Hell Treningsstudio i over 2 år nå. Før jeg startet her trente jeg på zone24 fitnessenter (som nå er lagt ned vell og merke).

  7. Jeg er født uten luktesans. Så til dere som lurer, ja, jeg har smakssans. Det eneste jeg kan kjenne/"lukte" er om noen står å sprayer enten parfyme eller hårspray, da kjenner jeg at det er en sterk, fæl lukt der. Litt ironisk egentlig, men all parfyme og hårspray stinker pyton, det alle sier lukter så godt. Ellers så kan jeg kanskje kjenne noe om du slipper en gigantisk en (altså promper). Men ellers kjenner/"lukter" jeg absolutt ingenting.

  8. Jeg liker ikke smaken av kaffe, i det hele tatt. Føler det er en fæl og bitter ettersmak av kaffe, men drikker 1-2 kopper kaffe når jeg er på jobb likevell. Har vell ikke blitt helt voksen enda, haha.

  9. Jeg elsker å sove, men klarer så og si aldri å sove lengre enn til klokken 10 når jeg har fri. Sover som regel bare til 7-8 faktisk, A-menneske. Det lengste jeg har sovet er til klokken 13, men da hadde jeg vært oppe til 6-7 på morgenen. 

  10. Har mer treningsklær og daffeklær enn vanlige klær, og det er veldig sjeldent at du ser meg i vanlige klær.  "fin" og svett etter gårsdagens bein-økt

  Visste dere noe av dette fra før? Ha en fin torsdag videre, så skrives vi mer i kveld :-)


 • Publisert i Blogg
 • Hjemmelaget "kanelsnurr"

  • 13.07.2015, 20:22

  God mandagskveld! Ble ingen oppdatering på lørdag og søndag, grunnen er så enkel som at jeg og Karoline har sett "noen" episoder med frustrerte fruer i helga, haha. Så bloggen tenkte jeg faktisk ikke på før nå. Men jeg har vært litt kreativ, så i går kveld lagde jeg meg "kanelsnurrer". Det er ikke noen fancy oppskrift, ikke mange ingredienser, men den er sunn, proteinrik og veldig god. Jeg synes hvertfall den er veldig god.

  Det du trenger;

  4-6 eggehviter
  Walden farms pannekake sirup og/eller walden farms sjokolade sirup
  Sukrin
  Kanel  Stivpisk eggehvitene sammen med litt sukrin og kanel (trenger ikke kanel altså), deretter smører du det utover ett bakepapirkledd stekebrett, så inn i ovnen i 10-15min på 175 grader.
  Jeg bruker å la den stå i 15min, men det er greit å passe på så den ikke blir brent. Det skal ikke så mye til. 
  Når du tar den ut av ovnen kan den gjerne stå i 5min for å avkjøle seg.
  Deretter topper du med hva du ønsker. Jeg liker å bruke litt pannekake sirup og sjokolade sirup fra walden farms + litt sukrin. Kan se for meg at det er godt med sukrin gold også. Så ruller du den og skjærer den i passende biter. Kan nytes med den beste samvittghet!  Håper dere likte oppskriften, og hvis dere prøver den ut må dere gjerne skrive i kommentarfeltet hva dere synes og hvordan resultatet ble. 

  Nå skal jeg og Karoline se på litt Frustrerte Fruer før vi lager både is og kanelsnurrer. Vi skrives mer i morgen!


  God helg!

  • 10.07.2015, 21:58

  Da var det blitt helg for meg også, har både fri fra jobb og har treningsfri i morgen. Kjenner kroppen er litt sliten, så blir godt med en hviledag.
  Hadde kveldsvakt på Hell i dag, så jeg og Karoline sto opp relativt tidlig (jeg rundt 8 for formbilder, måling osv, og karoline rundt 10), spiste frokost og stakk på trening for ukens siste bein-økt. I dag var det den økta jeg liker å kalle "forbrenningsøkta", føler det nesten er litt mer kondis enn styrke siden burpees er med på økta. Er ikke noen stor fan av burpees, men kondisen blir bedre for hver gang da! Men liker at det er tungt, og ikke minst den enorme rusen av endorfiner etter en god treningsøkt.

  Formsjekken gikk forresten veldig bra, ting går rett vei og jeg trives fortsatt veldig godt med maten jeg har på planen. Føler meg litt lettere samtidig som styrken øker, og jeg tror fettprosenten har gått ned litt hvertfall. Så kanskje jeg får noen antydninger til mageruter i sommer jeg også, haha. Ikke at det er så viktig, men litt moro å se at de fortsatt er der under litt fett.

  Tok disse bildene i går når jeg selv syntes at jeg kunne skimte dem. Passe kleint å ta disse bildene, men var bare 1 person på gymmet utenom meg som trente, så det gikk veldig greit.

  Ellers så er planen for kvelden å spise en stor skål med hjemmelaget is, blir tredje dagen på rad at jeg spiser denne nå, haha. Men den er så sinnsykt god! Sunn er den også, så hvorfor ikke? Tipper jeg og Karoline skal se noen serier før vi hopper i seng også, fin fredagskveld. 

  Håper dere får en fin fredagskveld videre, og en fin helg :-) Vi skrives senere.


 • Publisert i Blogg
 • Sunn og proteinrik vaniljeis

  • 09.07.2015, 16:59

  Hei dere, tenkte å dele en oppskrift på en sunn og proteinrik vaniljeis som jeg fant på bloggen til Jannicke Hustad. Jeg endret oppskriften litt, så HER finner dere orginaloppskriften.  Det du trenger;

  2 eggehviter
  30 gram valgfritt proteinpulver
  2 ss sukrinmelis


  Pisk sammen ingrediensene, det skal egentlig bli til en luftig fluff, men min ble til en slags tykk og luftig røre. Sett den i fryseren til den har stivnet (kan ta alt mellom 20min - 2 timer, kommer an på proteinpulveret, og om du fikk en fluff eller en tykk røre).

  Min sto i fryseren i ca 2 timer, og herlighet så godt det var! Toppet den med walden farsk sjokolade sirup, nam!
  Ikke så fint blogge'bildet, men her har jeg rørt inn sirupen i isen. Smaker så utrolig godt, så det smaker bedre enn det ser ut til. Jeg lover!:-)

  Si ifra om dere tester ut oppskriften, og isåfall skriv gjerne hvordan den ble og hva dere synes :-)

   


  Sånn kan det gå

  • 08.07.2015, 08:55

  Hei!
  Om det er noe dere fort finner ut av å lese bloggen min etter hvert er at jeg er en stor vimse/klumse til tider (klæbb som vi sier på trøndersk). I går morrest da jeg skulle gå min vanlige runde å rydde på treningssenteret klarte jeg søren meg å tråkke over som bare det når jeg ryddet i salen. Sto på en (lav) steppkasse og skulle ta ned en slynge, det gikk greit det, men da jeg skulle ned fra kassen satte jeg vell foten ned feil (altså, tråkket feil), og tråkket over og landet pladask på mattene. Der ble jeg liggende i hvertfall 1 minutt før jeg kavet meg delvis opp. Søren så vondt det var!
  Holdt foten hevet store deler av dagen, og klarte å gjennomføre en bein-økt med Karoline. Foten var grei på de to første øvelsene, men når jeg skulle starte med burpees og pistol squats var den vond. Men jeg gjennomførte, og tok det veldig med ro resten av dagen/kvelden. Så sånn kan det gå.

  Noen bilder fra økta, flink blogger;

  Foten føles litt bedre i dag, men er veldig vond å stå/gå på enda, men den blir nok bra igjen iløpet av uken tenker jeg.

  Prøvde forresten ut oppskriften på vaniljeis i går, men jeg ble ikke helt fornøyd med resultatet ... så jeg tenkte å lage den igjen i dag og la den stå en time ekstra i fryseren, så om den blir vellykket poster jeg selvfølgelig oppskriften her på bloggen. Min stivnet ikke helt, så ble en slags halvstivnet vaniljerøre. Men det tror jeg har litt med hvilket proteinpulver man bruker. Smaken var hvertfall utrolig god!

  Ha en fin onsdag videre!

   


 • Publisert i Trening
 • Gjensynsglede

  • 07.07.2015, 08:45

  God tirsdag alle sammen! I går kom endelig Karoline hjem fra Thailand hvor hun har vært de siste 18 dagene. Alt for lenge etter min mening, haha. Så gårsdagen ble brukt til jobb, trening og masse jabbing for å få catchet opp (skrives sikkert ikke sånn men) litt.

  Karoline ble med på halve økta mi i går (+ tøying vell og merke), noe jeg synes var kjempebra med tanke på at hun hadde reist i 30 timer med lite søvn. Etter jobb og trening samlet en liten gjeng seg hjemme hos meg for taco'kveld, noe som var veldig koselig. Jeg spiste kylling, grønnsaker og søtpotet for dere som lurer. Følte ikke at jeg gikk glipp av noe heller, har jo som sagt mye og god mat på planen, og jeg er veldig glad i komboen jeg spiste i går. Spiser kylling, grønnsaker og søtpotet hver dag (men ikke alltid til hvert måltid).

  Snapchat bilde fra Karoline, følte det passet litt inn, haha  Håper dere får en fin tirsdag videre, så skrives vi senere. Kommer en oppskrift på bloggen i kveld eller i morgen tidlig!


 • Publisert i Blogg
 • En vanlig matdag

  • 04.07.2015, 11:00

  Heisann! Tenkte å gi dere ett lite innblikk i hvordan en vanlig matdag kan se ut for meg, nå følger jeg et kostholdsprogram fra Le Invest AS og jeg stortives virkelig med maten. Har en god del valgmuligheter når det kommer til maten, noe jeg synes er veldig greit.

  Frokost: havregryn/havremel, egg og eggehviter. Bruker å lage pannekake av dette, oppskrift på den finner dere HER  Måltid 2,3,4 og 5: Kylling/biff/torsk/tunfisk/sei/annet reint kjøtt, ris eller søtpotet, grønnsaker.  Måltid 6: Spiser laks annenhver dag til kveldsmat, da har jeg grønnsaker som tilbehør. De andre dagene blir det likens som over her.  Så har jeg en stor og god proteinshake etter trening, med smak av vanilje (himmelsk god).

  Jeg spiser hver 2. til hver 3. time, noe som gjør at jeg ikke trenger å gå rundt å være sulten, og jeg får i meg godt med næring gjennom hele dagen. Dette passer meg helt perfekt. Får jo også frimåltid av og til, hvordan en dag med frimåltider kan se ut ser du HER

  Da har dere fått ett lite innblikk av hva jeg spiser om dagene, så nå er jeg nysgjerrig på hva DU spiser og hvordan en vanlig matdag ser ut til DEG :-)


  Formbilder etter 1mnd med oppfølging

  • 03.07.2015, 09:24

  Heisann!

  Hadde ikke trudd at jeg skulle vise dere "før-bildene" på bloggen for å være helt ærlig, litt ute av min komforsone for å si det sånn. Ikke at jeg var misfornøyd med formen min før jeg startet med oppfølging av Le Invest AS, for det var jeg ikke, og er fortsatt fornøyd med kroppen min. Men den kan alltids forbedres, og det har den virkelig gjort bare på 1mnd. Le Invest AS skal coache meg fram mot min første body fitness konkurranse, og tiden framover ser virkelig lys ut!
  De to første mnd skal jeg litt ned i vekt og fettprosent for deretter å legge på mer mat og bygge en bra fysikk, under her ser dere altså resultatet av 1 av de 2 mnd.

  Først skriver jeg målene mine fra noen få dager før jeg startet med opplegget (dette var fra en fredag, og jeg startet på en mandage), også skriver jeg dagens mål.

  Legger:
  Venstre 33/ Høyre 33 - Venstre 34/ Høyre 34

  Lår:
  Venstre 51/Høyre 51 - Venstre 57/ Høyre 57

  Rumpe:
  94 - 92

  Armer:
  Venstre 28,5/ Høyre 28 - Venstre 28/Høyre 28

  Midje:
  73,5 - 64,5

  Bryst:
  95 - 91

  Vekt:
  62,8 - 59,6

  Jeg har minsket 9cm rundt midja, og økt 6cm rundt lårene og vekten har gått ned sakte men sikkert. Under ser dere før og etter bilder, litt kleint men hva gjør man ikke for bloggen.
  Selv er jeg veldig fornøyd med hele opplegget, framgangen på styrken og framgangen på fysikken så langt. Dette tror jeg kommer til å bli veldig bra. Jeg spiser mye og bra/god mat med flere valgmuligheter, og gleder meg til veien videre!

  Om du er interessert i coaching ta kontakt med Le Invest AS på: leinvest.no (link) eller send dem en e-post på denne adressen: post@leinvest.no  Vi skrives senere :-)

   


  Mine første

  • 02.07.2015, 10:16

  ...bukser fra weightless. Hei forresten!

  Da fikk jeg min siste pakke som jeg hentet ut i morrest før jobb. Inni pakken lå det tre bukser fra weightless. Kjempegodt stoff, og veldig gode å ha på. Jeg bestillte i strl small, men tenker jeg kjøper i medium neste gang siden de var litt stramme over rumpa, hehe. Men har bare gått litt med den gråe i dag (har den på meg nå), så kan jo godt hende at de utvider seg litt eller at de skal være sånn (?) Noen som har noen erfaringer?  De var uansett superfine, og nå har jeg 3 bukser jeg faktisk kan bruke. Som dere sikkert skjønner har jeg ikke bukser fra før, eller, jeg har jo selvfølgelig hatt bukser før, meeen de er alt for små nå. Så til vanlig bruker jeg mest treningstightser og vanlige tightser (og joggebukser hjemme).
  Men jeg skal være flink til å bruke disse tre buksene, for utenom i dag og på lørdag er det meldt regn (sjokk) i Trøndelag, så da kommer disse godt med.
  Utrolig nok er det sterk sol og er meldt opp til 26 grader i dag, så det blir et lite drivhus på Hell siden vi har glasstak. Så det første jeg gjorde når jeg kom på jobb i dag var å virkelig lufte hele treningssenteret. Vinduene i salen ble satt opp, ytterdøra og ingangsdøra ble satt opp på fullt gap, og den lille rekka med takvindu som kan åpnes ble åpnet. Nå skal det ikke bli varmt her inne ihvertfall.

  Senere i dag braker det løs med nok en bein-økt, og jeg gleder meg masse!

  Men nå skal jeg jobbe videre, så ønsker jeg dere alle en superfin torsdag :-)


  Pakker i posten

  • 01.07.2015, 22:33

  God kveld! Tenkte egentlig å poste dette innlegget før jeg dro på jobb i dag, men siden jeg dro litt tidlig til Hell rakk jeg ikke det ...
  Uansett, i dag tikket det inn to hentemeldinger fra posten, så da plukket jeg de opp på vei til trening i dag morrest. De to pakkene inneholdt dette;

  Rumble roller  Walden farms chocolate syrup, ketchup, og pancake syrup.   Rumble rollern fikk jeg testet før trening i dag, og du vet ikke hva smerte er før du har prøvd denne! Fy søren så vondt, men jeg kjente allerede da at den hjalp veldig. Fikk løsnet opp litt i muskulaturen,og fikk bedre kontakt under bein-økta. Vet man får blåmerker av denne, men sånn som været i Trøndelag er for tiden ser jeg ikke for meg at det blir så alt for mange dager hvor man kan gå i shorts, så det skal gå bra.

  I morgen tenker jeg å teste ut pancake syrup på pannekaka mi, har jo prøvd ut de andre før, så blir gøy å teste denne også. Noen som har noen erfaring angående smak eller konsistens på pancake syrup?

  Men nå skal jeg få i meg dagens siste måltid før jeg hopper i seng, starter tidlig på jobb i morgen og kroppen trenger hvile. Vi skrives i morgen!

   


  Tanya Rosvold
  Velkommen til en av mange treningsblogger. Bloggen handler først og fremst og trening og kosthold, men også om hverdagen min. For sponsing, reklame og øvrige henvendelser kan du kontakte meg på: tanyarosvold@hotmail.no

  Arkiv
  hits