Tanya Rosvold
11.01.2017

 • 11.01.2017, 20:41

God kveld!

I skrivende stund sitter jeg godt plantet i senga og prøver å skrive ferdig dette innlegget og få det publisert før pc-en går tom for strøm. 
Tenkte å fortelle dere om gårsdagens økt, hvor jeg ironisk nok tok en ny pers i hip thrust. Med ironisk mener jeg når jeg skrev på forrige innlegg at man ikke kunne ta ny pers på hver økt, og likevel perset jeg i går. Det var riktig nok ikke en stor økning, men økning er økning!

Gårsdagens økt: 

Bulgarske utfall x3
Ettbens rumenske markløft x5

Omvendt hacksquat x3
Lat pulldown i maskin, en og en hånd x4
Hip thrust x4Den forrige persen var på 150kg, og i går klarte jeg 160kg! Det sier jeg meg veldig fornøyd med, og det er allerede lagt planer om å øke vektene neste runde. Gleder meg veldig. 

Nå rekker jeg ikke å skrive så mye mer, men håper dere har hatt en kjempefin dag og får en fortsatt fin kveld. Så skrives vi mer i morgen!


 • Publisert i Trening
 • Ukens første og gruppetime

  • 09.01.2017, 21:33

  God kveld alle sammen! 

  Da er ukens første økt gjennomført, og jeg sitter mett og fornøyd i sofaen etter en veldig fin dag. Ble ingen pers på meg i dag, men økten ble veldig god uansett, og man kan ikke ta pers på hver eneste økt. Jeg klarer ikke det hvertfall, haha. Treningskompisen min derimot, han perset med 140kg i sumo i dag! Veldig moro å se utviklingen hans fra vi startet å trene sammen i slutten av august til nå, han har blitt sterk! Og jenter, han er singel.

  Øvelsene vi kjørte;

  Sumo markløft x5
  Cable cross x3
  Chins x4
  Liggende lårcurl x3
  Sittende tåhev x3-4
   

  Etter økten var det bare å kaste i seg en eske med rosiner før det var klart for ukens gruppetime/saltime. Timen heter "mage, rumpe og lår" og om du er i Stjørdal eller Hell på en mandag er det bare å slenge seg med! Timen starter kl 18 og varer til 18:45. Kjørte på med mange gode øvelser, og vi var en relativt sliten, men fornøyd gjeng etter timen. Fikk tatt et bilde av den supre gjengen som var med på timen i dag også, ikke verst!


  En blidere gjeng enn dette skal man lete lenge etter, og det er så moro å ha de med på timen!

  Håper dere har fått en like bra start på uken som det jeg har, om ikke så kommer det en ny dag i morgen :-) 
  Vi skrives mer i morgen, nå skal jeg snart stikke å plukke opp venninna mi på jobb.

   

   


 • Publisert i Trening
 • Nesten ren skulder`økt

  • 09.01.2017, 09:20

  God morgen! Lenge siden jeg har vært våken så tidlig kjenner jeg, men prøver å få litt bedre døgnrytme igjen etter julen (vært oppe siden kl 7 faktisk). 

  I går ble det nesten en ren skulder`økt, men lurte med en øvelse på lår/rumpe som en finisher for økta, og det kjennes veldig godt i dag for å si det sånn.


   

  Øvelsene vi kjørte;

  Isolasjonsøvelser x2
  Militærpress fra sikring x4
  Sidehev i kabel x3
  Sittende skulderpress m.dropsett på hvert sett x3
  Foroverbøyd sidehev på benk (for bakside skuldre) x3
  Sidehev "lent til siden" om dere skjønner x3
  Sidehev m.dropsett på hvert sett x3-4
  Bakoverutfall i smith x4

  Nå er det en god stund siden jeg har kjørt så mange øvelser på skuldre på en dag, og det var så godt! Masse pump, melkesyre og alt som hører med. Økta ble veldig god, og jeg gleder meg allerede til neste økt på skuldre!

  Men nå skal jeg stikke å plukke opp ei veninne, så vi skrives senere :-) Dagens økt kommer i kveld. Ha en fin mandag videre.


 • Publisert i Trening
 • Godt Nyttår!

  • 07.01.2017, 22:13

  Litt på etterskudd kanskje, menmen. Godt nyttår folkens! 

  Mye som har skjedd den siste tiden, så måtte legge bloggen litt til side en stund. Men nå er jeg tilbake igjen og godt er det (for meg hvertfall, haha).

  Siden sist så har jeg jobbet en god del, trent, vært med gode venner, feiret jul på hytta med familien og faktisk vært ute på nyttårsaften. Sistnevnte var ny for meg, har alltid tilbragt denne dagen hjemme med familien, men i år følte jeg for å dra ut (altså, privatfest, ikke ut på byen). Noe som ble veldig gøy. 

  Ellers, på treningsfronten har jeg begynt å blitt sterkere igjen. Samme uken som julaften klarte jeg min første chins (bredt grep) uten strikk! Nå klarer jeg 9 uten strikk, tro om jeg hoppet av glede når det endelig (!!) løsnet for meg også. Tok sin tid si. Så har jeg klart 150kg i hip thrust, vært støkk på 120kg en stund nå, så godt at det også endelig løsnet. Ting ser virkelig bra ut på treningsfronten for tiden, og det liker jeg! Kan kanskje ha noe med all den ekstra maten? 

  Det kommer et ordentlig treningsinnlegg i morgen. Skal kjøre på med skuldre ++, og jeg skal selvfølgelig få tatt bilder. I dag ble det bein/rumpe, rygg, triceps, biceps og mage. Ikke verst på en og samme økt det altså. Og det tok rundt 1,5 time, noe som er en normal tid å bruke for meg når jeg trener med treningskompisen min. 

  Slenger med noen bilder;
  Ha en fin lørdag videre :-)


 • Publisert i Trening
 • Tanya Rosvold
  Velkommen til en av mange treningsblogger. Bloggen handler først og fremst og trening og kosthold, men også om hverdagen min. For sponsing, reklame og øvrige henvendelser kan du kontakte meg på: tanyarosvold@hotmail.no

  Arkiv
  hits