Tanya Rosvold
Mine første

  • 02.07.2015, 10:16

...bukser fra weightless. Hei forresten!

Da fikk jeg min siste pakke som jeg hentet ut i morrest før jobb. Inni pakken lå det tre bukser fra weightless. Kjempegodt stoff, og veldig gode å ha på. Jeg bestillte i strl small, men tenker jeg kjøper i medium neste gang siden de var litt stramme over rumpa, hehe. Men har bare gått litt med den gråe i dag (har den på meg nå), så kan jo godt hende at de utvider seg litt eller at de skal være sånn (?) Noen som har noen erfaringer?De var uansett superfine, og nå har jeg 3 bukser jeg faktisk kan bruke. Som dere sikkert skjønner har jeg ikke bukser fra før, eller, jeg har jo selvfølgelig hatt bukser før, meeen de er alt for små nå. Så til vanlig bruker jeg mest treningstightser og vanlige tightser (og joggebukser hjemme).
Men jeg skal være flink til å bruke disse tre buksene, for utenom i dag og på lørdag er det meldt regn (sjokk) i Trøndelag, så da kommer disse godt med.
Utrolig nok er det sterk sol og er meldt opp til 26 grader i dag, så det blir et lite drivhus på Hell siden vi har glasstak. Så det første jeg gjorde når jeg kom på jobb i dag var å virkelig lufte hele treningssenteret. Vinduene i salen ble satt opp, ytterdøra og ingangsdøra ble satt opp på fullt gap, og den lille rekka med takvindu som kan åpnes ble åpnet. Nå skal det ikke bli varmt her inne ihvertfall.

Senere i dag braker det løs med nok en bein-økt, og jeg gleder meg masse!

Men nå skal jeg jobbe videre, så ønsker jeg dere alle en superfin torsdag :-)


Pakker i posten

  • 01.07.2015, 22:33

God kveld! Tenkte egentlig å poste dette innlegget før jeg dro på jobb i dag, men siden jeg dro litt tidlig til Hell rakk jeg ikke det ...
Uansett, i dag tikket det inn to hentemeldinger fra posten, så da plukket jeg de opp på vei til trening i dag morrest. De to pakkene inneholdt dette;

Rumble rollerWalden farms chocolate syrup, ketchup, og pancake syrup. Rumble rollern fikk jeg testet før trening i dag, og du vet ikke hva smerte er før du har prøvd denne! Fy søren så vondt, men jeg kjente allerede da at den hjalp veldig. Fikk løsnet opp litt i muskulaturen,og fikk bedre kontakt under bein-økta. Vet man får blåmerker av denne, men sånn som været i Trøndelag er for tiden ser jeg ikke for meg at det blir så alt for mange dager hvor man kan gå i shorts, så det skal gå bra.

I morgen tenker jeg å teste ut pancake syrup på pannekaka mi, har jo prøvd ut de andre før, så blir gøy å teste denne også. Noen som har noen erfaring angående smak eller konsistens på pancake syrup?

Men nå skal jeg få i meg dagens siste måltid før jeg hopper i seng, starter tidlig på jobb i morgen og kroppen trenger hvile. Vi skrives i morgen!

 


Tanya Rosvold
Velkommen til en av mange treningsblogger. Bloggen handler først og fremst og trening og kosthold, men også om hverdagen min. For sponsing, reklame og øvrige henvendelser kan du kontakte meg på: tanyarosvold@hotmail.no

Arkiv
hits