Tanya RosvoldGodt Nyttår!

Litt på etterskudd kanskje, menmen. Godt nyttår folkens! 

Mye som har skjedd den siste tiden, så måtte legge bloggen litt til side en stund. Men nå er jeg tilbake igjen og godt er det (for meg hvertfall, haha).

Siden sist så har jeg jobbet en god del, trent, vært med gode venner, feiret jul på hytta med familien og faktisk vært ute på nyttårsaften. Sistnevnte var ny for meg, har alltid tilbragt denne dagen hjemme med familien, men i år følte jeg for å dra ut (altså, privatfest, ikke ut på byen). Noe som ble veldig gøy. 

Ellers, på treningsfronten har jeg begynt å blitt sterkere igjen. Samme uken som julaften klarte jeg min første chins (bredt grep) uten strikk! Nå klarer jeg 9 uten strikk, tro om jeg hoppet av glede når det endelig (!!) løsnet for meg også. Tok sin tid si. Så har jeg klart 150kg i hip thrust, vært støkk på 120kg en stund nå, så godt at det også endelig løsnet. Ting ser virkelig bra ut på treningsfronten for tiden, og det liker jeg! Kan kanskje ha noe med all den ekstra maten? 

Det kommer et ordentlig treningsinnlegg i morgen. Skal kjøre på med skuldre ++, og jeg skal selvfølgelig få tatt bilder. I dag ble det bein/rumpe, rygg, triceps, biceps og mage. Ikke verst på en og samme økt det altså. Og det tok rundt 1,5 time, noe som er en normal tid å bruke for meg når jeg trener med treningskompisen min. 

Slenger med noen bilder;
Ha en fin lørdag videre :-)

2 kommentarer

godt nyttår, sporty! :D

Victoria Larsen

07.01.2017 kl.22:46

Godt nyttår! :D

Skriv en ny kommentar

hits